keskiviikko 16. toukokuuta 2012

11 kysymystä

Sain aika kivan haasteen Madeleine's Dream -blogin Madeleinelta ja innostuin heti tekemään tämän, kivoilla kuvilla höystettynä tietenkin...;) Kiitos tästä!!! Tarkoitus on ensin vastata itse Madeleinen 11 kysymykseen ja sen jälkeen keksiä itse uudet kysymykset ja jakaa ne eteenpäin valitsemilleen blogeille. Näillä mun vastauksilla ei välttämättä ole järjen kanssa mitään tekemistä, mutta haittaaksse??


1. Mitkä 3 asiaa ottaisit mukaan autiolle saarelle?
Kosteusvoidetta litratolkulla, iPad ja teepusseja, koska irtoteetä ei voisi haudutta missään, pannu olisi ollut jo neljäs asia...

2. Mikä pelastaa päiväsi?
Hyvä ruoka, yksi viinilasi (jos on perjantai ja oli kamala viikko), shoppailu, jalkahieronta, hyvä seura, surffailu netissä ja bloggailu, koska sillä saan aina ajatukset muualle, perheen kanssa vietetty aika ja riehuminen/pussaillu Mollun ja Pinnin kanssa (chihuja). :)

3. Lopettaisitko työnteon jos saisit lottovoiton ja mitä tekisit rahoilla?
En todellakaan, pääsiäisen pyhät on mulle jo liikaa! Voi olla, että ottaisin hetken sapattivapaata ja matkustaisin jne., mutta sitten perustaisin niillä rahoilla oman yrityksen. Nykissä olisi pakko käydä, ehkä ostaa asuntokin, sitten vähän vaatakaapin täydennystä. Sitten ostaisin kodin vanhemmilleni ja siskolleni ja järjestäisin jonkun "hyväntekeväisyysjutun" kaikille katueläimille. 

4. Jos täytyy sanoa vain 1 lempiväri, mikä se on?
Toi on sinänsä aika vaikea... Jos pitäisi sisustaa yhdellä värillä, niin se olisi luonnonvalkoinen/vaalea beige, jos pukeutua yhteen väriin, niin se olisi musta. Kumpaa tarkoitit?? ;)


5. Mikä on lempijuomasi kesällä?
Vesi ja sangria...??
 

6. Miten pidät hauskaa?
Jos puhutaan juhlimisesta, niin laitan mekon päälle, korkkarit jalkaan ja olen hyvässä seurassa, vaikka tyttöjän viikonloppua viettämässä tms, siihen kuuluu koko setti, ruoka, etkot, jatkot tms... Yhtä nautinnollista on nykyään olla kotona katsomassa kivoja sarjoja (Gossip Girl, Kosto, SATC jne.), jossa näkyy kivoja vaatteita tai on hyvä juoni (Pako, Nikita). Jos Suomessa olisi Victoria's Secretin liike, niin mä olisin siellä joka viikko pitämässä hauskaa ja hullaantuisin ihan täysin....;)
 

7. Kuinka monet kengät omistat?
6 ballerinat, 1 bootsit, 3 saappaat, 1 flipflopit, 2 sandaalit, 2 tennarit, 5 nilkkurit, 6 korkokengät, "lammaskengät"...siinä ehkä ne mitkä on käytössä ja aika pitkälle kaikki mitä on, eli ei paljoa. Vaikea löytää mitään omaan jalkaan, kun puolikkaita kokoja ei peruskengissä ole ja sitten kun on hyvät vaihtoehdot, niin niillä kyllä pärjää pitkälle! :)

8. Mitkä 3 vaatekappaletta määrittelevät tyylisi?
(Musta) bleiseri, farkut ja rannekello. Helppo! ;)


9. Millä yhdellä sanalla kuvailisit itseäsi?
Täydellinen?? ;) No ehkä se olisi vaan Elena, ei lempinimiä, ei mitään. Mussa on aika monta puolta ja mulla on aika paljon taitoja, niitä ei tähän hätään pysty muuhun yhteen sanaan puristamaan kuin Elena. Ne jotka tietää, kenestä puhutaan varmaan ymmärtää sanan merkityksen...;)


10. Missä olet hyvä/minkä taidon omaat?
Mä osaan tehdä ruokaa, olen hyvä käsistäni (ompelu, neulonta, virkkaus, kirjonta, maalaus, piirtäminen, askartelu, sisustaminen, hiusten leikkuu yms.yms. sujuvat), puhun sujuvasti kolmea kieltä ja yhtä vielä suht ok, olen hyvä viestijä, osaan kirjoittaa ja puhua vakuuttavasti, osaan näytellä ja vitsailla, olen itsenäinen ja omatoiminen, mutta olen myös erittäin hyvä ihmisten kanssa, olen empaattinen, liikunnallinen, olen aika hyvä pallopeleissä, olen hyvä kuuntelijä ja lohduttaja (luulisin), osaan innostaa ihmisiä, olen hyvä numeroiden kanssa, matikka oli aina aika helppoa ja kivaa, ja sen lisäksi mä muistan kaikki koodit, kirjastokortin numerot, asiakasnumerot, syntymäajat ja muut yhtä tärkeät asiat, niitä kun ei voi mihinkään kännykään tallentaaa tai mitään sellaista...;)


11. Kuka on suosikkinäyttelijäsi naisista/miehistä?


Miehet: Bradley Cooper, Alexander Skarsgård, (tässä kohtaa tajusin, että puhutaan suosikeista, eikä niistä ketkä on hyvännäköisiä, hehe), joo no sitten Adam Sandler, Tom Hanks, Ben Stiller...öö, siinä nyt muutama alkuun.
Naisista: Ei ole koskaan ollut suosikkia, enemmänkin epäsuosikkeja. Mutta jos joku pitää nimetä, mikä vaikuttaa leffapäätökseen, niin Kate Hudson, Jennifer Anniston ja sitten jos on kuva kuva tyyppi jostain tyylisarjasta....nämäkin kaksi nimesin sen takia, että jos leffassa on KH tai JA, niin voi odottaa kivoja vaatteita!


(kuvat: we heart it)
Sitten omat kysymykseni:
1. Kerro jotain, mitä kukaan ei tiedä?
2. Miksi blogisi on parempi kuin muiden? 
3. Mikä on ensimmäinen ja viimeinen asia jonka teet ennen kuin menet nukkumaan tai heräät aamulla?
4. Jos olisit vaate mikä vaate olisit?
5. Mikä on salainen unelmasi?
6. Mikä sinua ärsyttää?
7. Kerro yksi asia, johon liität paljon positiivisia asioita/muistoja tms.?
8. Miten kuvailisit tyyliäsi?
9. Kenen julkkiksen tyyliä ihailet?
10. Kenen bloggaajan tyyliä ihailet?
11. Missä näet itsesi 15 vuoden päästä?


Pistän haasteen eteenpäin seuraaville blogeille ja kaikille muillekin, pistäkää linkkiä tänne, jos toteutatte, muta on huomenna pitkä päivä aika lukea teidän ajatuksia!! ;)


Secret trove of luxury
Daydreaming

...ja siinäpä se tällä kertaa. Nyt loppui voimat ja aika! Mutta tosiaan, jos teet, niin infoa tännekin kiitos! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...