torstai 19. huhtikuuta 2012

walking with the dog(kuvat: The Fashion Spot)

Olivian asut erottaa monesti muista julkkiksista se, että hän käyttää samoja vaatteita useammin kuin kerran ja jopa kaudesta toiseen, mutta onnistuu aina keksimään uusia yhdistelmiä! En tiedä, en ole tainnut kertaakaan nähdä häntä kahta kertaa samassa asukokonaisuudessa? Ottaakohanhän itsestään kuvia, ettei vaan vahingossa toistaisi itseään?? Tuntuu, että itse näytän lähes aina samalta ja varsinkin kiireaamuina turvaudun vakiosettiini! Mä oon edelleen ihan rakastanut noihin housuihin ja Wunderkindin aurinkolaiseihin, kun vaan löytyy jostain samanlaiset, niin ostan ihan varmasti!! :)

Tänään oli taas pitkä päivä töissä ja sen jälkeen pitkä koiralenkki, koska mua on koko päivän sattunut päähän ja leukaan/hampaisiin tms.....ihan ihme juttu! Kun ei särkylääkkeet auttaneet, niin lähdettiin sitten Mollun ja Pinnin kanssa kunnon reippailulenkille raittiiseen ilmaan. :) Sen jälkeen olikin armoton puunaus ja pakkaus, sillä huomenna on tosiaan suoraan töistä matka Radissoniin hotelliin, josta ilta jatkuu Casinolla ja ties missä muualla ja päättyy hotelliyöhön ja hotelliaamiaiseen. Vaikka sitä kuinka yritti minimoida tavaran määrää, niin tulihan sitä sitten taas!! ;) Nyt hetkeksi sohvalle ja toukokuun Ellen pariin! :)


2 kommenttia:

  1. ihanat suunnitelmat:) se on kiva huomata julkkiksen yhdisteleväm samoja vaatteita uudelleen ja varsinkin olivian jonka asuista saa usein inspiraatiota! -sofia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja yllättävän harva julkkis sitä tekee...tuskinpa vaan Oliviallakaan on pulaa rahasta! ;)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...