sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Lauren and her bags

Varoitan heti etukäteen, että tällä postauksella ei ole mitään suurta sanomaa. Lähdin eilen googlettelee Balenciagan juttuja, josta päädyin Laureniin ja aloin ihailee Zimbiossa löytyneitä asuja ja ennen kaikkea kaikki Laurenin upeita laukkuja...kateushan siinä iski!! ;) Joten ei sen kummempia jorinoita tästä, vaan antaa kuvien puhua puolestaan!(kuvat: Zimbio)

Voi kun saisi kaikki nuo Chanelit ja Chloet ja erityisesti tuon pienen Balenciagan omaan kokoelmaan!! :)

4 kommenttia:

 1. Kai tiedät ettei tuota pienempää Balenciagaa pienilla niiteillä ja mustalla värillä juuri enää saa.... Numeroidut kappaleet on kiven alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se aina on parhaiden mallien kohdalla, mutta aina saa unelmoida! :) Itse asiassa mua houkuttaisi yksi toinen vähän saman tyyppinen malli, mutta mä veikkaan, että se voisi koonsa ja mallinsa puolesta olla mun tarkoituksiin sopivampi...:)

   Poista
 2. Laurenilla on mieletön purppurainen Balenciaga, jos kuvagoogletat: lauren conrad purple balenciaga, niin laukku pomppaa esiin. Taisi vaan olla muutaman vuoden takainen kausiväri, ja rajoitettu erä tietenkin :(

  Samoin jos kuvagoogletat: isabel adrian balenciaga collection, niin näet kivan kokoelman Ruotsin Miljonääriäideissä mukana olevan Isabelin Balenciagat joita hän sanoo keränneensä joka ikisessä sateenkaaren värissä :D

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuu, todellakin käyn tsekkaamassa nuo, kiitos vinkistä! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...