maanantai 9. huhtikuuta 2012

vaatekaapin kätköjä

Multa on pyydetty useamman kerran ja jo hyvin pitkään, että esittelisin vaatekaappini sisältöä. Nyt sitten pääsiäisen kunniaksi ja tylsyyden huipennuksena sain kuvattua teille laukkuja, bleisereita ja hameita... Näitä olisi nyt sitten tulossa tänään ja huomenna ja ylihuomenna. Ja sen jälkeen ajattelin ottaa kuvat mekoista, kengistä ja ehkä huiveista...? Voitte vaikka toivoa sitten lisää, jos jokin jää askarruttamaan... :)

Laukuista tosiaan sen verran, että vaikka toisin saattaisi kuvitella, niin mä omistan niitä vain muutaman, kuvasta jäi puuttumaan keskikokoisen laukun virkaa toimittava Marc by Marc Jacobs, ja isot laukut Celinelta ja Zarasta. Kaikki nämä yksilöt ovat taas sitäkin arvokkaampia ja rakkaita, huolella valittuja, pitkään kuolattuja ja niistä en luovu! Merkit: Louis Vuitton x 2, Dior, Anya Hindmarch, Chanel, Mulberry ja Balenciaga.

Tulossa bleiserit ja hameet. :)

11 kommenttia:

 1. Oi ihania laukkuja kaikki! Erityisesti balenciaga ja mulberry!

  odotan innolla vaatehuoneen paljastusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulberry on käytössä koko ajan ja Balenciaga tietysti uusi suosikki perheessä! ;) Huomenna ja ylihuomenna aamulla tulossa uutta matskua. Itseasiassa tämä on aika terapeuttinen kokemus, näkee vaatteet uudella silmällä ja tulee tehtyä sellainen lista, mitä kannattaa pitää, mistä vois ehkä luopua...:)

   Poista
 2. Hienoja laukkuaarteita! Tuo vintage Dior on iki-ihana ja kivan erilainen tuo hopeinen LV!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kiva, kun on jotain vähän erilaista, mitä ei oo ihan joka toisella...:)

   Poista
 3. kauniita laukkuja:) näistä postauksista mä tuun tykkäämään, näitä on odotettu! kiva juttu siis;) -sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, jos näitä on odotettu! :)

   Poista
 4. Oi mitä ihanuuksia! Balenciaga ja Chanel on ehdottomasti saatava joskus myös omaan kokoelmaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niitä voi tuskin olla liikaa, vaikka itse omistankin tällä hetkellä vain yhden molempia!! :)

   Poista
 5. Tosi hyvä ja harkitun näköinen kokoelma sinulla, ja paljon erilaisia ja sen myötä hyvin eri tyyleihin ja fiiliksiin sopivia :)

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Erilaisuus saattaa kieliä myös siitä, että mä heittelehdin puolelta toiselle, enkä osaa päättää, mutta myös siitä, että mielestäni pitäisi aina pukeutua tilanteeseen sopivasti... :) Mukava kuulla, että kokoelma myös näyttää harkitulta sen jälkeen, kun sitä on niin paljon harkittu!! ;)

   Poista
 6. moikka! onko toi mulberryn laukku se daria pouch? aattelin vaan että minkäköhän kokoinen se on ja pystyykö käyttämään ihan clutchina? :) terveisin, Linda

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...