sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

vaatehuone järjestykseen

Tänään sain vihdoin hankittua Ikeasta pari lisähyllyä mun kenkähyllyyn ja lisävaatetangon. Heti, kun nämä oli paikallaan, niin järjestin koko setin uudestaan ja nyt on pari ylimääräistä hyllyä kengille ja kaikki on taas niin ihanasti järjestyksessä....:)

Aluksi tilanne oli vähän sekava, kun piti tyhjentää yksi kokonainen tanko...Tälläinen jatkopala tuli siis hankittua Ikeasta ja hintaa oli vain 5 euroo, joten ei paha ja auttaa hurjasti!! :)Ja kun kaikki oli paikallaan, niin järjestelin taas vaatteet lajeittain ja väreittäin järjestykseen...Kevät tuli taloon nyt kun vaatehuoneessa on tehty kevätsiivous! :) Pientä proggista on vielä tiedossa vastakkaiseen kulmaukseen, mutta se on vielä vähän auki...

Löysin muuten tänään Zarasta pari toooosi kivaa juttua! Just sitä, mitä olinkin kaipaillut jo tovin! Lähdin ottamaan rikkinäistä hälytintä pois jakusta, jonka olin ostanut jo torstaina ja joka ei hälyttänyt kassalla, porteilla eikä takaisin tullessa, mutta kävikin niin onnellisesti, ettei siitä tullut ihan turha reissu! ;)

10 kommenttia:

 1. Hei!Ihana tila vaatteille sulla.<3
  Mulla on haaveissa kaapata kotini vaatehuone jossain vaiheessa omaan käyttööni. Siitä tulikin mieleeni kysäistä, minkä kokoinen vaatehuoneesi on pinta-alaltaan? Kuvien perusteella näyttää, että tilaa on paljon. Oma vaatehuoneeni tarvii pientä muokkausta, jotta olisi toimiva. Juurikin hyllykköä, lisävaatetankoa yms. pitää hankkia.
  T. Minnie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, mä luulen, että mun vaatehuone on noin 2mx3m, ennen paikalla oli tyhjä hukkatila, mutta kun optimoin tilan, niin sinne mahtuu yllättävän paljon kaikkea... :)

   Poista
 2. Mahtavasti tilaa vaatteille ja näppärä tuo Ikean systeemi. Itselläni talvi- ja kevätvaatteiden vaihto on sekoittanut kaapit aika hyvin ja vieläkin tasoilla seilailee epämääräisiä kasoja etsimässä paikkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole ikinä oppinut jakamaan vaatteet kesään ja talveen, ainoastaan toppavaatteet ja rantavaatteet on vähän sivussa, mutta muuten käytän kaikkea ympäri vuoden... :)

   Poista
 3. Oletpa saanut hyvin mahtumaan ja todella hienosti ja siististi järjestettyä vaatteet tuonne, ei ikinä uskoisi että tila on kuitenkin vain pinta-alaltaan tuo ilmoittamasi 2x3m koska se näyttää huomattavasti tilavammalta kuvissa :)

  Itse halusin "putiikkityylisen" vaatehuoneen mutta laukkujen ja muiden asusteiden pölyyntymisen estämiseksi laitatin lasiovet kaapistoihin, sillä vihaan pölyä, ja osassa kaapistoja on peiliovet poseeraamista varten ;D Siellä vaatteet saavat jopa olla jokseenkin hujan hajan kun ovat piilossa muiden katseilta.
  Sitten siellä on matalampi laatikosto/taso jonka laatikoissa on piilossa alusasut, huivit, korut, kellot ja tason päällä mm. parfyymikokoelma josta kätevä valita asuun sopiva päivän tuoksu. Tuo minun laatikostosetti on aika saman näköinen kuin tuo ensimmäisissä kuvissa oleva laatikosto.

  Minusta esim. Paris Hiltonin tädillä Kyle Richardsilla (hän on mukana 'The Real Housewives of Beverly Hills' -sarjassa joka menee Ruotsin kolmosella) on kiva putiikkimainen vaatehuone eli jos googletat: Kyle Richards closet, niin tulee kuvaa ja videota. Jos haluat nähdä vielä jotain mielettömämpää ja överimpää vaatehuonetta niin googletapa: Lisa Vanderpump closet (mukana samaisessa sarjassa hänkin), eli *OMG* sen voisi heti ottaa sisältöineen kaikkineen! :) Toki voisin ottaa hänen koko kartanonsa.

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä se on 2,5x3,2cm tms... Mutta joo, olihan tossa laskemista ja järjetelemistä, mutta nyt kun mietin, niin enpä kyllä juuri suurempaa tarvitsekaan. Oishan se kiva, jos joskus olisi niin iso tila, että saisi ikkunan ja mahtuisi nojatuoli tms. mutta, koska emmä siinä kuitenkaan istuisi, niin tämä toimii oikein loistavasti!!

   Kiitos taas vinkeistä - ilta on pelastettu! Mä olen muuten nyt ihan koukussa siihen Kosto-sarjaan! ;)

   Poista
 4. Ai niin, jos haluat vielä googlettaa erän aivan käsittämättömän vaatehuoneen niin: Lillian Nevarez closet. Eihän tuollaista voi oikeasti edes olla olemassakaan, lisäksi se on jo ihan vaatehuoneisto, eikä -huone! :D

  -L-

  VastaaPoista
 5. Hieno postaus, löysin blogisi äskettäin ja ihastuin! Kiitos vaatehuonekuvavinkeistä!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mahtavaa kun löysit tänne! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...