sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

uusia pohjia odotellessa

Vein juuri ennen viikonloppua Christian Louboutinin kenkäni suutariin. Kyseisestä suutarista olen kuullut vain hyvää ja kuvatkin ovat olleet lupaavia, joten kovasti odottelen korkkareitani vappuaatoksi takaisin...Tähän asti olen kävellyt alkuperäisillä nahkapohjallisilla, mutta viime reissulla sattui satamaan ja tuntui, että pohjat kului normaalia enemmän ja nahkaan painautui jopa pikkukiviä...:( Kyllä se vaan on niin, että Helsingin keleillä ja mukulakivilla nahkapohjilla ei tee juuri mitään!!!! Huomenna saan tosiaan kenkäni takaisin, ei voisi olla sopivampaa ajankohtaa (taitaa suutari ymmärtää hyvien kenkien päälle ja niiden merkityksen) ja sitten ei muuta kuin kengät jalkaan ja skumppa auki! Ihanaa, kun näyttäisi tulevan hyvät kelit vapuksi...tänään tuli hankittua jo hieman kukkia takapihalle piristämään muuta harmautta... :)

8 kommenttia:

 1. Jätitkö tarkoituksella suutarin nimen mainitsematta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, en tullut ajatelleeksi sitä sillä hetkellä kun tein postausta, enkä muistanut nimeäkään ulkoa... Teen asiasta erikseen postauksen, niin voin sitten kertoa!

   Poista
 2. oooh joko vihdoin Suomessa jollain suutarilla on punaisia pohjia!?! Mahtavaa! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän niitä on vissiin jo pitkään saanut, mutta laatu on melko vaihtelevaa, mitä nyt on toisten kenkiä ja kuvia nähnyt!! :)

   Poista
 3. Seuraava ostos on minullakin nuo Louboutinit, vielä en vain ole osannut päättää minkä malliset.. Mutta kyllä joka tytön pitää yhdet sellaiset omistaa :P

  Nanette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluaisin seuraavaksi jonkun ihan perusmallin nudena, mustat peep toet ja sitten joku pinkki tai liila kenkäpari olisi tervetullut...Nina'sissa on vaan niin harmittavan pieni valikoima ja mun jaloille ei kannata tilata mitään kokeilematta... :)

   Poista
 4. Helsingin kadut ovat oikeasti korkkarifanin pahin painajainen :o Missään muissa kaupungeissa en ole saanut kenkiäni niin huonoon kuntoon kuin täällä. Ne keskustan kamalat mukulakivet vaan sileiksi, nehän ovat lisäksi kaatumisriski kun ei niillä meinaa pysyä pystyssä enää millään kengillä. Joka kerta kun kaupungilla kävelee niin näkee kun vähintään yksi henkilö horjahtaa pahasti siinä Forumia vastapäätä ja Sokoksen liepeillä olevilla katukivillä.

  Näytäthän kuvat että millaista jälkeä tuli, sillä voisin käväistä laitattamassa punapohjat kahteen pariin kuluneita CL-nilkkureitani koska niitä tulee kuitenkin käytettyä hieman kosteammallakin säällä syksyllä ja keväällä.

  Itse pidän eniten nahkapohjista, mutta ajattelin hankkia sitä punaista 'Save Your Sole' -suojamaalia muutamiin CL-avokkaisiini, eli sitä samaa joita Louboutin-fanit hehkuttavat tuolla maailmalla että kun sillä niistä saa lähes uudenveroiset :)

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä, mä yritän just välttää sitä aluetta samaisesta syystä, kun kengissä on yli 10cm korkoa, on hieman vaikeaa kävellä päkiöillä yhtään enempää... :) Joo kyllä mä näytän, olen ainakin itse erittäin tyytyväinen! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...