maanantai 9. huhtikuuta 2012

Mitä nyt ja mitä seuraavaksi?


Laukuista tulikin mieleen, että mitä oikein seuraavaksi haluaisin? Jotenkin Celinen ja Balenciagan myötä on taas pankki ihan tyhjennetty. Kovasti houkuttaisi tuo Givenchy ja joku pinkki/lila tai muu kivan värinen clutch. Myös isoissa laukuissa kiinnostaisi tällä kertaa värillisen yksilöt, esim. YSL? Myös Mulberryn joku salkkumainen laukku yksittäisellä pienellä kahvalla voisi olla kiva, mutta kaikki parhaat on aina kausijuttuja ja niiden saaminen on epätodennäköistä...

Todennäköisesti seuraava hankinta tulee kuitenkin olemaan perusvarma Vuittonin meikkipussi, josta olen kerennyt unelmoimaan jo hetken ja sillä saan taas vähän voitettua aikaa ja mietittyä mihin isompaan investoisin seuraavaksi. Barcelona tarjoaisi ihat hyvät mahdollisuudet shoppailuun, mutta luulen, että tulen keskittymään lähinnä Zaran aleihin ja syksyn uutuuksiin, hinnat kun on kohdallaan ja niiden mallisto on nyt niiiiiiin valloittava!! :)

4 kommenttia:

 1. Laukkuilu ei ole harmi kyllä ihan halpaa, minäkin olen sen huomannut... ;) Tuo Y-clutch Ysl:ltä olisi minun valintani noista vaihtoehdoista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, älä muuta sano, ei näillä palkoilla ihan joka kk laukkuja ostele, mutta onneksi mulla ei ole nyt mitään selvää pakko saada tuotetta mielessä, joten jaksaa odottaa! Sitten kun se iskee, niin mielessä ei ole kyllä sitten mitään muuta, haha! ;)

   Poista
 2. Itse olen pyrkinyt ostamaan erinäköisiä laukkuja eri merkeiltä viime aikoina.

  Ensin keräilin kaikennäköistä Vuittonilta ja Chanelilta, mutta sitten niiden käyttö alkoi tökkimään koska niitä on ihan kaikilla :D Jotkut laukut on vaan laitettava suosiolla piiloon joksikin aikaa jotta niistä innostuisi taas.

  Tuo Givenchy on pitänyt pintansa jo aika kauan eli on klassikkoainesta ja kaikki kehuvat nahan laatua, joten sitä voisi harkita ja koska en vielä omista Givenchyn laukkua. Tuo Vernis-Alma oli sanotaanko aika turha ostos koska siinä näkyy niin helposti kaikki pölyt ja sormenjäljet eli sitä saa olla kiillottamassa ihan hysteerisenä jotta sen kanssa kehtaa olla liikenteessä. Nuo YSL:n Cabas Chycit ovat myös kauniita ja ajattomia, sellaisen voisi ottaa jossain tummanpunaisessa, tummansinisessä, tummanvihreässä, tummanvioletissa tms. sävyssä.

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka mulla ei ole omakohtaista kokemusta Givenchystä, niin mitä sitä on hiplaillu ja nähny ihmisillä ja kuvissa niin nahka todellakin on mieletön!!! Just noita värejä mäkin oon miettinyt, värikäs, mutta hillitty! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...