perjantai 9. maaliskuuta 2012

today is the day

Viime yönä mä nyt sitten täytin 27wee - saa onnitella, haha! ;) Kuten kerroin otin tänään vapaata töistä ja heti aamulla suuntasin käsihoitoon parafiininaamiolla, jalkahoitoon ja ripsien + kulmien värjäykseen. Kotiin tullessa huomasin, että oli jotenkin vähän heikko happi, ei tällä iällä enää jaksa näin hirrrrrveen raskaita päiviä ja meninkin  sitten onnellisesti 1,5h päikkäreille (montakohan kertaa painoin torkkua??). Join äskön kahvin ja pikkuhiljaa taitaa elämä voittaa...täytyykin tästä alkaa ryhdistäytyä, sillä klo 19 on varattuna pöytä uudesta sushiravintolasta.


Ajattelin nyt näyttää teille pari juttua....


Katsokaa, joku taitaa tuntea mut jo aika hyvin, koska sain eilen töissä näin hirrrveeen suuren ja hirrrveeeen hienon kukkakimpun, jossa huomhuom valkoisia kukkia! ;) Ja tämän lisäksi työkaverit teki mulle kortin tai itseasiassa taulun, jota koristi pitkäksi venytetty kuva pikku-Lennusta ja hauska teksti asiaan liittyen, hehe! Täytyy ottaa siitäkin kuva ens viikolla töissä.... :)Ja tässä olisi yksi lahja, jonka sain jo tänään aamulla, nimittäin valokuvauskirja, jossa ammattilainen antaa vinkkejä, joitan taviskin ymmärtää.... vaikuttaa itse asiassa aika mielenkiintoiselta ja se on just mitä mä tartten! Laiskuus kun leimaa kaikkea mitä mä teen, niin mä en jaksa lukea mitään teknistä tietoa, sen sijaan hyvät käytännölliset vinkit ovat erittäin tervetulleita!! :)

Tämän luvun aion opetella ulkoa seuraavien kahden viikon aikana, sillä Pariisista täytyy ottaa kaikki ilo irti!! ;)


Sellaista. Joten nyt riittää taas lukemista vähäksi aikaa! Mä lähden nyt tekee jotain järkevää ja valmistautumaan iltaan.... Haudihoo!! :)

10 kommenttia:

 1. Paljon paljon onnea! Nauti kunnolla :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea ihanalle Elenalle! <3

  VastaaPoista
 3. tosi paljon onnea, ihanaa synttäriä!!:) -sofia

  VastaaPoista
 4. Hurjasti onnea, ihan vaan vähän myöhässä :)

  -Tiiu

  VastaaPoista
 5. Hirrrween paljon onnea Elena :)) Nauratti kun mulla oli tammikuussa synttärit, varasin myös heti ajan kasvohoitoon, täytyyhän sitä iän karttumista jotenkin yrittää kontrolloida ;D

  VastaaPoista
 6. Hyvää synttäriä, ihana Elena!! :) vähän myöhässä, mutta silti.. toivottavasti oli ihana päivä ja ilta! :)

  VastaaPoista
 7. Lämpimät synttärionnittelut tulevat täältäkin <3

  -L-

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille ihanista onnitteluista! Päivä oli erittäin onnistunut ja juhlat jatkuneet tänään heti aamusta....ja pitkä ilta edessä!! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...