sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

style it

Ajattelin kaivaa tänne vanhoja kuvia asukokonaisuuksista, joissa on käytetty kirpparin puolella vielä myynnissä olevia tuotteita.VALKOINEN FARKKUHAME


MUSTA "BUKLEE" JAKKU


UUSI TUOTE - PURA LOPEZIN KORKOKENGÄT KOROKEPOHJALLA
UUSI TUOTE - NEULELIIVIVALKOINEN MANGON NEULETAKKI


MUSTA NEULEHAME KULTAISILLA NIITEILLÄ, TOPSHOPNILKKURIT ZARAPITKÄ HARMAA NEULE


COCO CHANEL TYYLINEN PAITA


TÄMÄ EI OLE VIELÄ MYYNNISSÄ, MUTTA SAATTAA MENNÄ, JOS KIINNOSTUSTA LÖYTYY


PÖRRÖJAKKU, ZARA


UUSI TUOTE - VERO MODAN TOPPI


VYÖ


VYÖ


FARKKUPAITA

Jos kiinnoistuit jostain tuotteesta, tsekkaa tarkemmat tiedot kirpparin puolella. Jätä viesti kommenttiboksiin tai lähetä suoraan s-postia osoitteeseen elena_lem@hotmail.com. Kiitos!

4 kommenttia:

 1. Silmiini osui heti nuo ihanan turkoosit korvikset :) Olisipa jo kesä, niin voisi kaivaa esiin kaikki värikkäät korut.

  Tuli muuten mieleen siitä kun etsintäkuulutit joskus hyviä tv-sarjavinkkejä niin se "aikuisten jännittävämpi Gossip Girl" eli Kosto (Revenge) alkaa MTV3:lla 25.3.2012 klo 21. Kauniita Hamptonin maisemia, upeita vaatteita ja asusteita ja mukaansatempaisevaa juonittelua. Olen katsonut sitä Ruotsin TV3:selta tähän mennessä, eli aivan selvästi telkkarin parasta antia pitkään aikaan.

  -L-

  VastaaPoista
 2. L, kiitos vinkistä! Mä taisin nähdä ton mainoksen kerran ja mietinkin, että voiskohan olla hyvä sarja, varsinkin kun mä tartten hamptons-inspiraatiota ennen kuin pihaprojekti alkaa! ;) Asutko muuten Ruotsissa vai katsotko noita sarjoja jostain netistä?? :)

  VastaaPoista
 3. Asun Suomessa, mutta meillä on Welhon kanavapaketti johon saa valita 8 vapaavalintaista kanavaa johonkin 25€ kuukausihintaan joten olen ottanut siihen mukaan nämä ruotsinkieliset kanavat ettei koti-ikävä vallan iske (olen puoliksi ruotsalainen ja syntynyt Ruotsissa).

  Tuossa paketissa on se hyvä puoli että jos joku kanava ei miellytäkään niin voi kirjautua heidän sivuilleen ja vaihtaa paketin sisältöä kerran kuukaudessa.

  -L-

  VastaaPoista
 4. L, mielenkiintoista! Sitähän voisi vaikka alkaa opiskelee ruotsia....ruotsi on ihana kieli ja mua harmittaa, että ainoastaan kirjallinen sujuu. Ehkä mä voisin sittenkin miettiä jotain extrakanavia, jos ja kun saadaan hankittua toinen telkkari kotiin...;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...