keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

spets


Oli pakko lainata taas yksi kuva Nathalie Schutermanilta, sillä tässä on nyt täydellinen kuva kuvaamaan mun ensi kesän visiota....pitsiä ja Celinee!! Oma täydellinen pitsipaita on vieläkin hakusessa, mutta kunhan toi flunssa hellittää, niin lähden kyllä tämä kuva mielessä metsästysretkelle!! :)

7 kommenttia:

 1. Kiva blogi! Katselin postauksia taaksepäin ja sain pakkomielteen tuohon rapupastaan. Onko sinulla antaa kastikkeen reseptiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, mukava että tykkäät! Se ohje oli superhelppo eikä juuri raaka-aineitakaan tarvittu, yritän etsiä sen ja laittaa tänne lähiaikoina! :)

   Poista
 2. Huh, sullapas on ihanat suunnitelmat! Multakin on tuo itselle istuva pitsipaita vielä löytämättä. Mietin jopa jo, että pitäisikö itse ommella, kun mistään ei löydy hyvää...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei!! Mä luotan vielä ainakin yhden ostosreissun ajan kauppojen tarjontaan, mutta sen jälkeen pitää varmaan keksiä itsekin jokin vaihtoehto B! ;)

   Poista
  2. Kuvassa oleva pitsipaita on täydellinen!! Mutta BagMiss:ä komppaan, todella vaikea löytää "hyvää" kaupoista! Olen etsinyt Zarat, Mangot yms. läpi, ja ei....

   Poista
 3. Sulla on kyllä ihana blogi,nyt vasta ensimmäistä kertaa eksyin tänne ja jään kyllä ehdottomasti seurailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hjenn, mahtavaa kuulla! :) Kiitoksia vaan! Ja toivottavasti pysyt pitkään kelkassa mukana...;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...