lauantai 10. maaliskuuta 2012

russian style

Russian style

Eilen sushiravintolassa oli samaan aikaan syömässä venäläinen pariskunta ja ensimmäisenä huomasin naisen upean villakangastakin! Kun takki lähti pois, en voinut olla ihailematta koko iltaa muutakin kokonaisuutta... Oli pakko laittaa asu itsellekin talteen inspiraatio-osioon, sillä vaikka arkena en näin pukeutuisikaan, niin ravintolassa tai työtilaisuudessa voisin hyvin nähdän itseni päällä samanlaisen kokonaisuuden... :)

3 kommenttia:

 1. näyttää hyvältä kollaasissa, ja varmasti vielä paremmalta päälle puettuna:) -sofia

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen takki sekä mekko, ja sen voin kertoa että nuo YSL-korkkarit ovat todella mukavat jalassa, suoraansanottuna ihan parhaat. Varmaan olen joskus tänne kommentoinkin että YSL:n kengät huomattavasti miellyttävämmät jalassa kuin Louboutinit ja ne ovat yleisesti ottaen kestävämmätkin eli pysyvät uuden näköisinä kauan :)

  Ruusu/punakulta on nyt selvästi muodissa, mutta valitettavasti omaan ihonsävyyni se ei sovi muuta kuin pieninä annoksina ja mielellään valkokullan ja keltakullan seurana. Ihailen toki noita suuria lämpimän kultaisia kelloja kaikilla muilla :)

  Omistan myös tuollaisen Vernis-Alman mutta käytän sitä harvoin koska materiaali on aika hankala siksi koska siihen tarttuu sormenjäljet ja muu lika ja näytän varmaan ihan Friendsien siivoushullu-Monicalta kun olen aina pyyhkimässä ja kiilloittamassa omaani pölyrätillä julkisilla paikoilla, eli jälkeenpäin toivon että olisin ostanut sen Epi-nahassa koska sitä olisi uskaltanut käyttää talvipakkasellakin sillä kiiltonahka saattaa alkaa halkeilla eikä puhettakaan että uskaltaisin pitää sitä suorassa auringonpaisteessa. Ystävättären samanlainen, suurempi Alma halkeili pakkasella ja on nyt muutamasta kohtaa sen näköinen kuin sitä olisi ensin osoitettu kuumalla hiustenkuivaajalla ja sen jälkeen venytelty joka suuntaan :o

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tosi hyvännöinen look! Ja hyvä tietää, että YSL:n korkkarit on paremmat kuin Louboutinit. Olen kuullut ennenkin, ettei CL:t ole hyvät jalassa, ja olen jäänyt miettimään kannattaako niihin sitten panostaa... No nytpä sain varmuuden, ja alan mieluummin katselemaan YSL:ltä mustia laatukorkkareita. Kiitos siis ylläolevalle anonyymille tiedoista! :)

   Tuo takkikin on just sellanen "aamutakkimallinen", jonka mieluusti huolisin itsellenikin! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...