keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Paris street style


Eräs lukija toivoi postausta aiheesta Pariisin trendit, joten tässä pieni sellainen postaus... Vaikka tarkkailin ihmisiä melko paljon, niin kokonaisuus on mahdoton vetää yhteen sanaan. Keskustassa oli paljon turisteja, kalliissa paikoissa oli joko juppeja tai japanilaisia, syrjäisillä seuduilla hieman epämääräisen näköisiä tyyppejä ja näin yleisesti kaikkea siltä väliltä...Katukuvassa näkyi kuitenkin paljon hyvin huoliteltuja ihmisiä, joiden asukokonaisuudet olivat viimeisen päälle harkittuja, yleensä tätä näki enemmän miesten päällä, kun taas naiset olivat enemmänkin huolettoman tyylikkäitä. Monta kertaa katseeni kiinnittyi upeaa asukokonaisuuteen, jossa suuressa roolissa oli vaalea trenssi. Lauantaina lämpötila nousi kuitenkin ennätyskorkealle ja varjossa oli jo +22C, joten silloin kaikki kulki jo t-paidoissa.Tummat luonnollisen väriset hiukset ovat näköjään ranskalaisilla enemmän sääntö kuin poikkeus, huomasin tasan yhden blondin tavaratalossa, mutta hänkin oli selvästi värjännyt hiuksensa, muita se ei näyttänyt kiinnostavan. Omat vaaleat hiukset sen sijaan herättivät kiinnostusta paikallisissa...;) Paikalliset käyttävät myös suht luonnollisia meikkejä ja jaloissa mukavan näköisiä kenkiä, ballerinoja, bootseja...

Paikallisten päällä näkyi tyylikkäitä mutta huolettomia asuja, jotka koostuivat niin edullisista kuin kalliimmista elementeista. Monesti näki tyylikkäitä naisia, joilla oli päällä esim. Zaran vaatteet, mutta kädessä keikkui merkkilaukku: Balenciaga, Givenchy ja erityisen usein, yllätysyllätys, Vuittonin Speedy!!


Olin kuullut tästä ennenkin, mutta kiinnitin itsekin huomion siihen, miten rankalaiset pukevat pikkulapsia. Sen lisäksi, että kaikilla tyttölapsilla tuntui olevan luonnostaan enkelinkiharat, niin kaikilla oli myös hirmunätit vaatteet, navyt pikkuladyn villakangastakit, mekot, pikkukengät, vaaleat sukkahousut, farkut tai vekkihameet jne... Vaikka kuvassa näkyy värikkäät housut (taustalla pyöräilevä turistilauma), niin värillisiä taikka pastellisia vaatteita pariisissa ei juuri näkynyt. Kyllä ne vaatteet oli aika neutraalin värisiä ja raskalaisille tyypillisiä mustia. Saas nähdä näkyy heinäkuussa enemmän pastellia??

Yleisesti voi todeta, että ihmiset olivat kaikesta varoittelusta huolimatta äärettömän ystävällisiä ja mukavia!! Moni poltti katukahviloissa tupakkaa, mutta jopa ilman tätä elementtia kaikista huokui jonkinlainen sisäinen itsevarmuus ja tyylikkyys, tyytyväisyys omaan itseensä, juuri kukaan ei tuntunut yrittävät liikaa ja vaikka yritti, niin asenne teki kokonaisuudesta silti rennon. Kyllä se Pariisi taisi olla just sellainen kuin mä kuvittelinkin. Alla vielä yksi miehen päällä nähty upea asukokonaisuus, joka lumosi hetkellisesti niin paljon, etten tajunnut ottaa hänestä kuvaa... ;)

Paris style

En tiedä saitteko tästä mitään irti, mutta toivottavasti sentään jotain. Itse sain ainakin ikimuistettua tuon unelma-asun, jonka voisin yhtä hyvin nähdä itsenikin päällä keväällä ja kesällä....mutta aikas hyvältä se näytti treenatun tummaihoisen miehenkin päällä...;) Psssss....miehet muistakaa lyhyet lahkeet ja paljaat nilkat!!! ;)

Huomenna tulossa lisää kuvia Pariisista! :)

4 kommenttia:

 1. kiitos paljon, elena, että toteutit postaustoiveeni. oli kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä! Toivottavasti tästä oli jotain iloa! :)

   Poista
 2. Hei onpa hassua. Nähtiinköhän me sama mies, kun itsekin muistan nähneeni juuri samanlaisen miehen tuollaisessa asussa metrossa tässä vähän aikaa sitten? :D Täällä Pariisissa on kyllä niin laidasta laitaan tyylejä, mutta olen kyllä nähnyt mitä upeimpia asukokonaisuuksia sekä naisten että miesten päällä täällä. Olisipa aina näpännyt kuvan niistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ois hassua, mutta kuten sanottu, maailma on loppujen lopuksi niin pieni!! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...