lauantai 17. maaliskuuta 2012

Pariisin kevät

Teitä varmaan ihan hemmetisti kiinnostaa, mikä on Pariisin sää tällä hetkellä, mutta kerronpahan nyt kuitenkin! ;) Lämmintä on luvassa ja sehän ei ole paljon vaadittu meidän keleihin verrattuna...:) Nyt pitää ihan tosissaan alkaa miettiä niitä viikonlopun vaatteita!

Mä lähden nyt käymään vanhemmillani ja illalla on luvassa ohjelmaa kaverin kanssa... :)

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvältä. Hauskaa reissua!

  Hieman kateellisuutta on tosin ilmassa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä yritän ottaa paljon kuvia ja niin voin sitten jakaa täälläkin! :)

   Poista
 2. Ota ihmeessä mukaan hyviä kävelyyn sopivia kenkiä, ja joita voi vaihtaa joka päivälle väsyneisiin jalkoihin. Itse otan muutenkin kaupunkilomille mukaan jotain virkistävää jalkasuihketta ja/tai -jalkakylpysuolaa ja olen joka kerta huomannut sellaisten olleen erittäin tarpeelliset eli tullut aina käytettyä, ja illalla kun on käsitellyt jalkaparat niin seuraavana aamuna ovat olleet taas hyvässä kunnossa uuden päivän toimintoihin :D

  Pariisissa on nimittäin se huono puoli moneen muuhun Euroopan suurkaupunkiin verrattuna että nähtävyyksien ym. väliset matkat ovat tosi pitkiä eli keskusta ei ole yhtä kompakti esim. Roomaan tai Wieniin verrattuna. Toisaalta voi matkustella metrolla mutta jos matkustelee sillä kokoajan niin jää paljon upeita paikkoja, rakennuksia, puistoja, ravintoloita, kahviloita ja liikkeitä näkemättä.

  Muistan kun otin ekalla kerralla Pariisiin mukaan pelkkiä 10-12 cm korkokenkiä ja ne kadut eivät välttämättä olleet niitä korkokenkäystävällisimpiä ja tottakai kaikilla muilla naisilla oli ballerinatossuja ja vastaavaa. Tuli siis kiire matalakenkäostoksille. Vastaan tuli myös sitä tyypillistä New York -ilmiötä eli töihin kulkevia jakkupukuun pukeutuneita naisia joilla yksinkertaiset tennarit jalassa ja korkkaripussi kädessä :) Mukavuus ennen kaikkea.

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä otan yhdet korkkarit mukaan ja ne saa riittää, muuten yritän mennä matalilla kengillä niin paljon kuin mahdollista... Olen kanssa miettinyt, että ostaisin jonkun viilentävän rasvan tai suihkeen jaloille! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...