keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

kevättä rinnassa

Taitaa olla kevät taas tulossa, kun fiilis on niin paljon parempi....huomenna on naistenpäivä ja perjantaina vapaa ja mun synttärit ja sitten viikonloppu ja pian Pariisi ja, ja, ja, ja...... Päätinkin tossa vääntää huomiseksi töihin suolaisen piirakan! :)Ja keksit ei kuulunu reseptiin, ne on viikonloppua varten...;) Eksyin muuten eilen Tiger of Sweden sivuille ja sitä kautta vielä jonnekin ja vielä jonnekin ja yhtäkkiä mulle olikin jo matkalla uuden kevätkorkkarit, haha! :)


Mulla on yhdet Tigerin saappaat ja yhdet nilkkurit ja kummatkin on ollu todella hyvät jalassa ja korosta huolimatta erittäin mukavat kävelyyn. Näissä korkkareissa on myös hyvä korotettu pohja, mikä tekee korosta matalamman, eli näillä ehkä sujuu pidemmätkin kävelymatkat. Sen lisäksi kumipohja on vähän parempi vaihtoehto kosteille kaduille, kuin Louboutin nahkapohja...perusteluita riittää, mutta toivotaan, että koko on oikea ja kenkä on hyvä jalkaan! :)

1 kommentti:

  1. ihanaa että sä oot oikeen ystävällisesti ajatellu ja leiponu:) oi, kengät on kivoja. toivottavasti ne on hyvät kaikin puolin:) mäkin oon ollut niin ilonen, kevät tulee!!:)-sofia

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...