perjantai 2. maaliskuuta 2012

fettucini al limone & scampi grigliati

Sorry, että en saanut päivitettyä tänne eilen mitään, ei yksinkertaisesti taaskaan kapasiteetti riittänyt. Tänään piti lähteä töistä aiemmin klo 15, mutta kaskas, lähdinkin 17:30 jälkeen...mur. Koska on perjantai, niin arvanette kenties, mitä on mun illan ohjelmassa??


Kyllä ruokaa, viinilasi ja sauna! :) En tajua, miten reseptin kuvassa toi kastike näyttää noi keltaiselta, mutta yllättävän hyvää tästä annoksesta kyllä tuli! Nyt saunaan ja mä ehkä yritän vielä tehdä teille jonkun postauksen myöhemmin, kuitenkin joukossa on joku yksi, kenellä on tylsää....;)

4 kommenttia:

 1. voi että, taas ihanan näköistä ruokaa:) kokkaatko sä paljon/mielellään?:)-sofia

  VastaaPoista
 2. Sofia, mä rakastan syömistä!! ;) Mutta kyllä mä tykkään kokatakin, aina tykännyt, koska hyvästä ruoasta tulee niin parempi mieli...en vois ikinä elää millään riisillä tai tonnikalapastalla tai leivällä! Viikolla on todella laiska tekemään mitään erikoista, peruskotiruoka kelpaa aina useamman päivän ajan, mutta viikonloppuisin on kiva tehdä jotain erikoista, siemailla viiniä ja kuunnella jotain kivaa musiikkia! :)

  VastaaPoista
 3. Paremman ja tuoreemman näköinen tuo sinun tekemä annos kuin reseptikuvassa, jonka kastikkeen väri on todennäköisesti vielä photoshopattu keltaisemmaksi :D

  -L-

  VastaaPoista
 4. L, todennäköisesti just näin, koska ei sitruunalla kyllä mitään voi keltaiseksi värjätä...ja ai että oli hyvää, niin raikastakin! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...