maanantai 19. maaliskuuta 2012

asut testissä


Ostin eilen uuden kuviollisen paidan ja innostuin kotona mallailemaan sitä päälle, yrittäen samalla miettiä mitä otan mukaan Pariisiin. Sovitin myös Lontoosta ostettuja ballerinoja, jotka eivät talvellä päässeet vielä käyttöön, mutta nyt mietin, että ottaisin ne käyttöön.... Sitten innostuin testaamaan myös sellaisia juttuja, joita ei ole tullut käytettyä vähään aikaan ja kuinka ollakaan, jouduin miettimään taas muutaman vaatekappaleen kohdalla, että pitäisiköhän kuitenkin myydä nekin kirpparissa....huhhuh! Mikähän mahtaa olla lopputulos, kun mä vihdoin pääsen mun vaatehuoneprojektissa jonkin sortin lopputulokseen? Kuvissa joitain asuja, joita voisin tässä lähiaikoina kuvitella pitäväni päällä. :)

2 kommenttia:

  1. oi, ihana paita:) keväinen ja kesäinen, oi kun ootan jo kesää ja edes kevään etenemistä niiiin paljon!! ja sit sen myötä uusia vaatteita. vähän vaihtelua:)tuo pitsimekko on tosi kaunis! -sofia

    VastaaPoista
  2. Todella kivan näköisiä asuja nuo kaikki! Itselleni tehnyt jo jonkun aikaa mieli pitsimekkoa/hametta ja nämä sinun kuvat kyllä vakuuttivat, että sellainen on saatava :) Ihanan raikkaan näköinen tuo raidallinen hame muuten täysin mustassa asussa, i like.

    Ihkua, että saat suunnitella Pariisin puvustoa :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...