perjantai 16. maaliskuuta 2012

6 yötä Pariisiin


Katsokaa millaisen kuvan löysin Nathalie Schutermanin blogista, näyttäisi olevan Pariisissa aika lämmin, jos naiset pystyivät keskiviikkona ottamaan aurinkoa noin pienissä vaatteissa lentokentällä!!! Jippii!! :) Ja kröhm, mikäs laukku tossa turbovuittonin takana pilkottaa....;)

6 kommenttia:

 1. Iso pullottava möykky-LV peittää nätin ja siron laukun, höh! Olisin ehkä itse sijoittanut sen LV:n päälle enkä maahan josta tarttuu varmasti laukkuun kaikenlaista pöpöä. Jotkut minun kavereista on sitä mieltä että jos laukku maksaa esim. tonnin niin sen pitää kestää lattioilla pyörimistä ja maahan heittelyä mutta en koskaan kohtelisi mitään omia tuotteita sillä tavoin, olivat sitten kalliita tai edullisempia.

  Saksassa oli toissapäivänä +16, mutta täällä pohjoisemmassa päin tuntuu vaan siltä ettei nuo lumet lähde koskaan pois. Hyvällä tuurilla vappuna, huonolla juhannuksena :o

  Kun olen ollut Pariisissa maalis-huhtikuun vaihteessa, niin siellä on parhaimpina päivinä ollut noin +20 eli ihan t-paitakeli, samaan aikaan kun täälläpäin ollut nippanappa jotain +5 :D

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan täydellisyyttä noi kelit! Mä fiilisten joka päivä työpaikan parkkipaikalla, että alkaa viime vuoden nurmikko pilkottaa täällä Suomessakin! Ja kuka voisi ymmärtää sitä ilon tunnetta, kun lumen alta paljastuu ei mikään muu vaan nimenomaan asfaltti!! ;)

   Mä olen kyllä samaa mieltä, hinnan ja laadun tulisi kulkea käsi kädessä, mutta emmä nyt herranjestas käsittelisi noin arvokkaita tuotteita ihan miten vaan! Varsinkin kun on omalla hiellä ja tuskalla ansaittuja...mutta tuskin miljonäärinäkään... :)

   Poista
 2. Jee ihanaa jos Pariisis on lämmin:) Mä haluun aurinkoo! Tää harmaus masentaa muo. Ens viikol tähän aikaan mul on toivottavasti uus upee kassi, hahaha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin, ainakin tehdään kaikki sen eteen!! ;)

   Poista
 3. aivan ihana kuva:) -sofia

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...