lauantai 18. helmikuuta 2012

waiting for Sephora and tax free!Hitsiläinen, viime Sephoran reissusta alkaa olla jo 1,5 vuotta!!! Ei heti uskoisi, että Vegasin ja Nykin reissusta on jo niin pitkä aika!! Ja koska 1,5 vuotta on pitkä aika, niin Pariisissa täytyy tietysti heti hyökkää Sephoran kimppuun ja sitä ennen tai sitten paluumatkalla, jos on rahaa, niin vielä tax free kosmetiikan kimppuun... ;)

Sephoralta saa mielettömän ihania kuorinta-aineita/suihkugeelejä ja ennen kaikkea löysiä ja helposti levittyviä, hyväntuoksuisia kosteusvoiteita. Jostain syystä en löytänyt kyseisiä voiteita Sephoran nettisivuilta, mutta luotan siihen, että ne kuuluvat edelleen valikoimaan. Jonkin aikaa sitten onnistuin hajottamaan Sephoran kynänteroittimen niin, että siinä ei enää pysy läpinäkyvä kansi kiinni. Siitäkin huolimatta terotin on kaikkien aikojen paras ja erittäin edullinen - eli uusi sellainen on ehdottomasti saatava! Jos Sephoralta löytyy Bobbi Brownin luomivärejä, niin voisin vihdoin ostaa jonkun ihanan paletin ja sen lisäksi voisin kokeilla Buxomin "turvottavaa/suurentavaa" huulikiiltoa... Onkos tästä kellää kokemuksia?

Tax freesta haluaisin Chanelin kynsilakkoja ja Sensain kasvoveden. Todennäköisesti mun rahat on loppu, jos ostan yhdenkin laukun, mutta on hyvä olla varalla myös suunnitelma Ö!! Olenhan sentään säästäny jo viimeiset neljä viikkoa kuin hullu ja vielä reilu kuukausi on edessä.... :)

4 kommenttia:

 1. Minulla löytyy tuollainen Boxom huulikiilto ja voin sanoa, että se lyö Diorin addict lip maximizer milloin vain! :) Vaikka Diorin meikit kyllä muuten kuuluvat lemppareihini <3

  VastaaPoista
 2. Minna, okei, Dioria mä olenkin aiemmin käyttänyt! Katsotaan, josko sitä saisi kohta itsekin kunnon Kim Kardashian huulet! ;)

  VastaaPoista
 3. oi ihana suunnitelma ö!!;)-sofia

  VastaaPoista
 4. Sofia, sellainen pitää olla aina! ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...