sunnuntai 26. helmikuuta 2012

suolaa haavoihin?
Toooosi reilua Nathalie Schutermanilta lähetellä ihmisille tällaisia sähköposteja!!!! Mä en kestä enää odottaa, että pääsen vihdoin sinne Pariisiin ihailemaan noita luonnossa... :) Vähänkö tuo värikäs Solo Bi-colour on upea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 kommenttia:

 1. Celinet on kyllä täydellisiä! Mä ostin just mustan mini luggagen smoothina, ja oon niin ihastunut siihen!! BANANAS!

  Marine

  VastaaPoista
 2. Marine, aijaa!! Ostitko Suomesta vai ulkomailta ja saako udella paljonko maksoit siitä?? :)

  VastaaPoista
 3. Nina'sin Facebook-sivuilla lukee että hinta on 1600 euroa.
  Dubaissa maksoi Noin 1450 euroa.

  VastaaPoista
 4. Ostin laukkuni Cannesista, Célinen hinta on tosiaan nykyään euroissa 1600 €. Tai no nahasta riippuen toki :). Hinnat nousivat juuri helmikuun alussa :/!! Onkohan Dubain hinta tammi- vai helmikuulta? Edullinen kyllä, jos on hinnankorotuksen jälkeinen.

  Hienoa mun mielestä, ettei Nina's ota mitään suomilisää! Esim. just Schutermanilla laukku tulisi huomattavasti kalliimmaksi.

  Marine

  VastaaPoista
 5. vautsi noi on ihania:)) -sofia

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo korallinpunainen Luggage!

  Katsastelen tällä hetkellä itsekin laukuissa Balenciagoja ja Celinejä, sillä olen melko kyllästynyt muihin merkkeihin eikä mikään kaapissa oleva laukku meinaa oikein nyt napata (LV:t, Marcit, Guccit, Jimmyt, Mulberry, Chloé ym.)

  -L-

  VastaaPoista
 7. NAM! Juurikin viikonloppuna piipahdin Tukholmassa ´ja Schutermanilla sovittelin tuota pinkkiä Cabas horisontalia. Niin kaunis. Niin kevyt. Niin täydellinen. Valitettavasti jäi vielä hyllylle (kruunun kurssi niin kova euroon nähden).

  VastaaPoista
 8. Anonyymi ja Marine, hui, 1600€ on kyllä paljon, mutta toisaalta jos jotain oikein paljon haluaa, niin... vastaava laukku ei ainakaan tulisi koko ajan vastaan ja se olisi sekä trendikäs, että klassinen, niin luulisi, että se miellyttäisi vielä kymmenenkin vuoden päästä? :)

  Sofia, todellakin! :)

  L, no mä en ole edes päässyt noin pitkälle, kun mikään ei yleensäkään tunnu nappaavan, hehe... ;) Tai sitten sitä ei saa tai hinta on OIKEESTI pilviä hiova... ;)

  Vanilla, oijoi! En tiedä, olisinko pystynyt samaan, mutta onneksi mulla on se Pariisi-ässä hihassa, mä luotan, että siellä on hinnat kohdallaan ja löytyy joku kiva malli! :) Eli mikäs se hinta oli Schutermanilla ja tiedätkö, mitä se normisti maksaisi? Lähinnä vaan mietin, että mikä on Schuterman-lisä?? :)

  VastaaPoista
 9. Dubain hinta alle 2 viikkoa sitten.

  VastaaPoista
 10. Cabasin hinta oli tuo lehdessä näkyvä 8295 Kr, eli noin 940€, mutta en tiedä mitä juuri tuo laukku maksaa Suomessa tai Ranskassa, kun en löytänyt Celinen sivuilta hintoja (onko ne siellä jossain??). Mutta esim tuo mini luggage, joka maksaa Schutermanilla n. 2050€, maksaa Nina'sissa 1600€, niin siitä ajattelin, että joko kruunun kurssi tai NS tekee Ruotista ostamisen vähän epäjärkeväksi.

  Ihan hirmuiset poltteet on kyllä tuota Cabasia(kin) kohtaan. Ne on oikeasti kaikki aivan ihania.

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...