maanantai 6. helmikuuta 2012

something to look for in ParisMielessä pyörii edelleen Pariisin matka ja koska rahaa ei olisi ostaa kuin yksi tai kaksi kalliimpaa asustetta (mikäli mieluisat löytyy), niin nyt on hirveä pähkäily menossa 24/7, että mitä sitä tarttisi ja mitä haluaisi ja mitä ostaisi...? Ranskalaisiin merkkeihin on tietysti tarkoitus panostaa, vielä kun ne saa paikanpäällä edullisimmin...Kaikki suosikit löytyvät YSL:ltä, Celinelta, Balenciagalta ja....ehkä Chloelta.... :)

9 kommenttia:

 1. Kenkien osto on ihanaa, mutta tässä kylmässä maassa korkkareille on ihan liian vähän käyttöaikaa, mikä on suuri vääryys! Ostin viime kesänä Ranskasta Célinen Cabasin ja voin kyllä suositella, seuraavana haluaisin Bostonin tietty. Jos lähtisin Pariisiin, ostaisin varmaan jonkun clutchin :)

  VastaaPoista
 2. Heii! Juuri löysin blogiisi, selasin muutamia postauksia taaksepäin ja kivalta näyttää! Kirjoitat hauskasti :)

  Ja oih, ihania kaikki kollaasin jutut. Itse pitäisi ostaa musta, yksinkertainen arkilaukku. Olevinaan todella vaikea hankinta :)

  VastaaPoista
 3. todella vaikea valinta varmaasti, kun kaikki jutut ovat vaan beyond.. se ostaisin balenciagan clutchin ja mustat korkarit.. tai sitten clutchin sijalle celinin laukku..

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, ah, mä oon niin kade!!! Cabas on niin ihana, mä olen kehittänyt varsinaisen pakkomielteen siihen viime aikoina, just sopivat simppeli mun makuun.... Muistatko yhtään paljonko maksoit siitä ja vielä kun en ole asiaan perehtynyt, niin saako sellaisen suht helposti vai pitääkö taas jonottaa jossain puoli vuotta! Aina kun kuulen, että näin on, niin multa menee koko motivaatio laukkuunn...inhoan odottamista! :)

  Vanilla, onpa kiva kun löysit tänne ja toivottavasti jäät vakkarilukijaksi! ;) Ja tosi kiva kuulla, jos pidät mun kirjoitustavasta!! Kirjoittaminen on kivaa, mutta tuntuu, että täällä se ei oikein välity... Ja valinta on muuten TOOOOODELLA vaikea! ;)

  Alexa, on! ;) Mulla on ihan samat mielessä aika vahvasti.... :)

  VastaaPoista
 5. Itse taas ilahduin muutama päivä sitten, kun huomasin että YSL:n Tribute-mallia saa myös ns. Mid heel'inä eli 10 cm korko ja 2,5 cm platform - ja on kyllä mulle ihan high heel eikä mid ;). Tykkäsin mallin mittasuhteista ja niitä voisi oikeasti käyttääkin verratuna noihin 14 cm ja 4 cm platform.

  VastaaPoista
 6. Gloria, totta, korkeampi malli on vaan se juttu, mutta jos käyttökenkiä etsii, niin matalampi on varmasti käytönnöllisempi! :)

  VastaaPoista
 7. Maksoin Cabasista muistaakseni n.950e, ja sain sen ihan suoraan liikkeestä. Olen tosin kuullut, että joidenkin mallien kohdalla saattaa joutua odottelemaan, mutta en uskoisi Cabasin lukeutuvan niihin, jollei sitten kyse ole harvinaisemmista väreistä...ajattelitko muuten Verticalina vai Horizontalina ja vetoketjuilla vai ilman? :) Vitsi, noita vois kyllä omistaa vaikka kymmenen.

  VastaaPoista
 8. Hinnasta vielä että, eli siis taisi sittenkin olla lähempänä 800e.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, ok, kiitos hintatiedosta! :) Mä haluaisin joko hillytyn yksivärisen, tai sitten jos siinä olisi väriraita, niin se saisi olla jollain tavalla erikoinen, väritehoste, kuosi, tms. ja ilman vetoketjuja, ihan perussimppeli vertical-malli. :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...