torstai 2. helmikuuta 2012

simply chic


Tiedättekö blogin pitäminen on toisinaan niin helppoo, copypastettaa vaan kivoja kuvia muista blogeista, hehe! ;) Ei vaiskaan, mutta oli pakko jakaa tämä kuva Nathalie Schutermanin blogista! Aivan upean simppeli paita, mutta tuo turkis, korvakorut ja taustalla näkyvä bägi tekee tästä sitäkin paremman. Simppeleista paidoista puheen ollen, muistin, etten olen hirveästi käyttänyt COSsin puseroani, mutta kelit kun on tälläiset, niin tekisi mieli istua sisälläkin toppatakilla! Voih, tuollainen turkki olisi kyllä niiiiiiiin ihana, ja kyllä, käytetty sellainen.... :)

Tulin just äskön kampaajalta ja  näyttää onneksi taas tukka vähän freesimmältä! :) ...vaikka muutos ei olekaan suuri, kyllä ne kampaajat tekee ihmeitä hiuksille, ja niin tekee myös Redkenin rakennenaamio!! ;)

4 kommenttia:

 1. tulin vaa sanoo että sulla on super hyvä blogi! löysin tän eilen ja luin samantie läpi ja nous heti ykkössuosikiksi. mulla on aika samanlainen pukeutumistyyli ja tästä saa himona inspiraatiota, jatka samaan malliin ja kiitos! :))

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, voi kiitos!!! Mukava kuulla ja mähän jatkan! ;)

  VastaaPoista
 3. Olet tyylkäs nainen:) T.Jani-75

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä välitän tuon Nathalie Schutermanille, jos näet hänet joskus! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...