perjantai 24. helmikuuta 2012

pasta carbonaraVihdoin perjantai! :)

Turhauttaa kuitenkin yksi asia.... Lähdin kaupungille, koska halusin ostaa jotain kivaa, olenhan minä sen kaiken säästämisen ja odottamisen jälkeen ansainnut! Edes jotain pientä kivaa....mutta en löytänyt sitten mitään! Tai no löysin, mutta vaikka SE oli ollut jo pitkään ostoslistalla, niin tänään en lähtenyt kuitenkin hakemaan mitään sellaista, ja siis ei mitään! NADA! Mikä pettymys!! Turhauttaa, koska meni kuitenkin aikaa, rahaa, hermo ja tuli hiki Stockan herkussa, kun siellä oli ihmisiä ihan pimeesti ja kaikki vaan töni ja puski kärryillään ja mä olisin vaan tarvinnut parmesaania ja pekonia...ushh!

Joten mun illan kohokohta on tällä kertaa pasta carbonara, viinilasi ja sauna...ehkä jotain kivaa datailua tai tv-sarjoja...? Kirjakin loppui eilen... Joten nyt sinne saunaan ja sohvalle! Kaikille ihanaa perjantai-iltaa! Ja josko huomenna löytyisi jotain paremmalla menestyksellä. ;)

6 kommenttia:

 1. Mä niin tiedän tuon tunteen, todella turhauttavaa. Toinen on se fiilis kun oot miettinyt jotain tiettyä juttua, ehkä netistäkin jo valmiiksi tsekkaillut ja sitten meet sitä hakemaan niin se ei todellakaan vastaa todellisuudessa malliltaan, istuvuudeltaan tms. sitä mielikuvaa minkä olet siitä itsellesi luonut. Arrrggggg. Mulla kuitenkin kävi eilen tuuri, menin juuri tuolla "nyt palkitsen itseni jollain kivalla"-fiiliksellä keskustaan niin löysin Kaarina K:sta puoleen hintaan tosi makeet Giuseppe Zanottin balleriinat :) Siellä oli aika kivasti aleja vielä. Toivottavasti sait illalla kuitenkin paremman mielen :)

  t.Tiiu

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti löysit jotain..?:) Tollanen on kieltämättä turhauttavaa, mutta ainakin sulla on ollut herkullisen näköistä ruokaa:)!! -sofia

  VastaaPoista
 3. Itsekin haahuilin keskustassa eilen, yritin epätoivoisesti löytää jotain uutta ja kivaa, mutta mikään ei napannut ja kaiken lisäksi tämä ankea sää ahdisti.

  Sitten päädyin Stockan Thomas Sabon standille katselemaan ja ostelemaan niitä söpöjä charm-koruja :D Sinne oli tullut jonkin verran uutuuksiakin. Eli lopulta jäi hyvä mieli ostosreissusta.

  -L-

  VastaaPoista
 4. Tiiu, kiitos, nukuttuani yön yli, tänään oli jo paljon parempi mieli! :) Olet kyllä niin oikeassa, pettymys on valtava, kun luonnossa tuote ei vastaakaan mielikuvaa, mulle on kanssa käynyt niin niin monta kertaa. Tai sitten tuote on kiva, mutta ei vaan istu!

  Sofia, ruoka oli hyvää! Hyvä ruoka, parempi mieli! :)

  L, mitäs tarttui mukaan?? :)

  VastaaPoista
 5. Hopeinen rannekoru johon tuli 4 eriväristä korkokenkä-charmia, tietenkin ;D
  Kaveri sanoi että onpa niin mielettömän Sex and The Cityä, kun näki korun. Ne Sabon minikorkkarit oli kertakaikkiaan vastustamattoman söpöjä luonnossa joten oli pakko saada.

  -L-

  VastaaPoista
 6. L, ihanaa! :) Jos sut joskus sattuisi näkemään livenä, niin tulisikohan sellainen ole, että "hän se on"?!! Kiitos aktiivisesta kommentoinnista! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...