perjantai 24. helmikuuta 2012

pakko jakaa!!


Kyllä taas Burberryn mainokset iskee ja kovaa! Niinkin tylsä ja ehkä jopa epäkäytännöllinen lyhyt trenssi on stailattu niin hyvin, että munkin tekee mieli!!Sanokoon muut mitä sanoo, mutta kyllä muoti on taidetta... :)

4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä! Hyvällä stailauksella ja hyvillä kuvilla hassummat, oudommat tai erikoisetkin asiat saa näyttämään upeilta. Sama tulee esille, kun etsii vaatteita zarasta tai hm:ltä, niin vaatteet eivät näytä täyteen ahdetuissa rekeissä miltään. Sitten kun menee pienempiin putiikkeihin, niin esiinlaitto on tehty taidolla ja huomaa hypistelevänsä innoissaan ihan tavallista valkoista t-paitaa. Sekä vähän tyylikkäimmistä vaatteista on pikkukaupoissa valmis maksamaan myös enemmän. Jännä, ja vaikka sen tiedostaa, niin silti samaa kaavaa toistaa... :P

  VastaaPoista
 2. Haha totta!:D Ja murkinamasun kanssa samaa mieltä:)-sofia

  VastaaPoista
 3. Upea! :) Jos heittäisi oman peruspitkän BB-trenssin suosiolla mäkeen, ja ostaisi tuollaisen lyhyen siistin tilalle, sillä tuon version rinnalla oma pitkä alkaa vaikuttamaan suorastaan TÄTImäiseltä!

  -L-

  VastaaPoista
 4. Murkinamasu, no niinpä! Mutta visuaalinen puoli on niin tärkeä! Ja kun yritys siinä onnistuu, niin pitäähän heitä vähän "tukea"....;)

  L, no älä! Tuo lyhyt versio on kyllä aika nuorekas ja jotenkin ehkä istuisi mun tyyliin vielä paremmin kuin klassikko. Perusmallit on kyllä ihania, mutta kun en ole koskaan ollut trenssi-ihminen, niin en ole sitten uskaltanut vieläkään investoida trenssiin niin paljon rahaa. Toisaalta en ole käyttänyt aiemmin trensseja niin paljon myöskään niiden istuvuuden takia. Burberryn trenssit on niin paljon jämäkämpiä ja siksi kivemman näköisiä... :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...