perjantai 17. helmikuuta 2012

mitä mukaan Pariisiin?Joo, mä tiedän, että Pariisiin on vielä kuukausi, mutta lähdinpähän silti poimimaan tuotteita vaatekaapistani, jotka saattaisivat lähteä mukaan matkalle....tätä täytyy ehdottomasti vielä hioa, mutta alku sekin... :)

Eli mukaan lähtee ainakin nahkahousut, korkkarit, musta bleiseri, kivoja, mutta päällä mukavia neuleita, hieman asusteita, Herve Legerin mekko ja iPad. Loput, kuten laukut voisinkin ostaa sitten paikanpäältä, hehe! ;)

6 kommenttia:

 1. No voi hitto, mä tuun olee nii ubertyylitön sun vieres Pariisis!!! :)

  VastaaPoista
 2. Matkapuvuston suunnittelu etukäteen on kivaa :) itse pakkaushetkellä meinaa tosin joskus (minulle) pikku kriisi ;) Ja todellakin, laukut voi hankkia kohteesta :D

  VastaaPoista
 3. Linda, voi ei, ei paineita, mutta - C'est Paris!! :) Emmä nyt sinne junttiverkkareillakaan voi lähteä...;)

  Vanilla, ainahan se tulee, mutta itse olen nyt koittanut tätä samaa tekniikkaa Lontoon ja Tukholman matkoilla ja toimii muuten hyvin! :) Tää visuaalinen puoli kertoo paremmin, kuin pelkkä lista paperilla toimiiko kokonaisuus vai ei! :) Suosittelen kaikille!

  VastaaPoista
 4. Linda, ai niin, Chanelit nenälle, niin eiköhän se siitä! ;)

  VastaaPoista
 5. oi suunnitelma kuulostaa hyvältä!! olis kiva jos kertoisit tarkemmin lähempänä niin voisi saada ideoita omilllekin matkoille:)-sofia

  VastaaPoista
 6. Sofia, mä yritän pakata ajan kanssa, niin sitten kerkiän ottaa kuviakin! Ja nyt kun on tyttöjä matkassa mukana, niin ehkä paikanpäällä tulee otettua niitä päivän asujakin.. :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...