maanantai 13. helmikuuta 2012

make a statement

Multa on useamman kerran kysytty, mistä ostat kaulakoruni ja tiedänkö, mistä löytyisi hyviä statemen koruja. Näin ollen ajattelin aloittaa vaatekaappini esittelyn koruilla, näitä on nyt enemmän kuin viisi kappaletta, mutta ehkä saatte tästä idoita ostopaikoista...Näyttää hirveältä sekasotkulta, mutta aloitetaan silti.... Eli tämä taitaa olla parin vuoden takaisesta Gina Tricotin mallistosta.


Tämä monikerroksinen musta statement koru löytyi sattumalta Sokokselta, sekin jo pari vuotta sitten. Vastaavan näin kerran Olivia Palermolla ja yllättäen löysin melkein heti itsellenikin samanlaisen...joskin epäilen, että Olivia versio on meidän S-ryhmän tuote?? :)Kultainen choker löytyi bloggari Tyran nettikaupasta. Sieltä tulee vähän väliä mainoksia ja kerran sitten bongasin tällaisen. Niitä oli muistaakseni hopeisia ja kultaisia, sileäpintaisia ja tollainen mikä mulla on...


Tämä silkkinauhalla solmittava koru on H&M mallistosta, niitä oli aikanaa myös vaalealla nauhalla, mutta missasin sen...vastaavia kopioita oli vuosi sitten myös Seppälässä myynnissä...


Tämäkin taitaa olla H&M...en muista enää... :)


Tässä on kaksi erillistä nauhaa suurilla läpinäkyvillä muovihelmillä. Ostin viime vuonna Seppälästä ja olen pitänyt niitä yleensä yhdessä...nämä ostin inspiroituneena Lily van der Woodsenin tyylistä! ;)


Tässä on neljä erillistä korua, jotka keksin yhdistää = pitää samaan aikaan. Näitte nämä viime viikon päivän asu kuvassakin... Ketjukoru, jossa on lasipalloja on H&M:ltä ja helminauhat ovat kertyneet matkan varrella. Peruvalkoiset helmet sain joskus pienempänä muistaakseni siskoltani, harmaa helminauha oli samaisen siskon tuliainen matkalta (aitoja helmiä) ja sitten kolmas helminauha, se jossa helmet on ns. siksak-kuviossa, on syntymäpäivälahjani äidiltä, intialainen koru, jossa myös aitoja helmiä.Nämä kaksi taitavat olla molemmat Accessorizelta. Oikeanpuolimmainen on tollainen vanhan kullan tai pronssinvärinen (kuva vääristää) ja siihen kuuluu vielä pari rannekorua.

Unohdin kuvata vielä yhden vanhan näyttävän kaulakorun, mutta se on näyttävyytensä takia harvemmin käytössä, joten näette sen sitten joku toinen kerta. Olen oikeastaan aika huono käyttämään koruja, rannekelloa lukuun ottamatta. Jos laitan korviini korvikset, niin pidän niitä tauotta helposti vaikka puoli vuotta ja sitten kun otan ne pois, niin olen yhtä helposti puoli vuotta ilman. Jos kuitenkin ostan tai käytän koruja, niin tykkään, että ne ovat näyttäviä ja niissä on sitä jotain.

Edellä mainittujen liikkeiden lisäksi haluaisin vinkata Mawi-koruista. Itselläni ei vielä sellaista ole, mutta mielelläni jonkinlaisen korun sieltä kotiuttaisin. Työkaveri on tilaillut ja kuulemma toimii hyvin! :)

2 kommenttia:

  1. choker ja silkkinauhalla solmittava hm korut erityisesti mun tyyliasiä:) kaikki oikeen kivoja!-sofia

    VastaaPoista
  2. Sofia, ne on minunkin tämän hetken suosikkeja kun ovat niin monikäyttöisiä... :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...