keskiviikko 1. helmikuuta 2012

kimin lentokenttätyyliä

Kuten kerroin, niin Pariisin matka häämöttää maaliskuussa ja osana matkaa myös suunnittelu kuuluu asiaan. Mietin, että kenestäkö olisin nähnyt kivoja lentokenttäkuvia ja mieleeni tuli Kim Kardashian, joten tässä teillekin kuvapläjäys! :)
Yritin etsiä mahdollisimman paljon erilaisia tyylejä, mutta täytyy sanoa, että loppujen lopuksi kaikki asut ovat aika samantyylisiä, yksinkertaisia, klassisia ja kuitenkin sitä jotain! :) Itseäni houkuttaisi kanssa ottaa mukaan tollaiset ylipolvensaappaat koroilla, mutta maaliskuun lopussa Pariisissa voi olla jo lämmin (?) ja hieman kyllä epäilyttää noiden käyttäminen kentällä ja turvatarkastuksessa...;)


BTW, ajattelin jakaa tälläisenkin kuvan....


...Siis joku ehkä tietääkin, että näinhän mä olen tähän asti pitänyt itseni hyvässä kunnossa, MUTTA, eilen päätin kuitenkin ottaa salikortin Foreveriin! ;) Asian ratkaisi muutaman euron halvempi hinta, se, ettei ole pakko sitoutua vuodeksi (koska tulevasta ei koskaan tiedä) ja se, että samalla kortilla voi mennä myös Variston uuteen ja isoon Foreveriin, joka on mulla sopivasti työmatkan varrella. Onko kukaan koittanut?? :)


Seuraavaksi voisin taas yrittää tehdä kollaasin omista matkatavaroistani tai lennolle mukaan otettavista tuotteista...viimeksi Tukholman ja Lontoon reissuilla ne helpottivat hurjasti pakkaamistani H-hetkellä! :)

2 kommenttia:

  1. oi mä tykkään aina googlailla julkkisten lentokenttätyylejä:) niistä saa inspistä!-sofia

    VastaaPoista
  2. Sofia, varsinkin ennen matkalle lähtöä! ;)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...