torstai 9. helmikuuta 2012

kauniit ja rohkeat(kuvat: Zimbio)

Näköjään vain kauniit ja rohkeat julkkikset uskaltavat mennä ulos pakkasella. Oikeesti kuinka usein näkee julkkiksia lämpimissä vaatteissa ja jäätyvän näköisinä?? Yleensähän kaikki on niin tiptop, kuten Olivia noissa ensimmäisissä kuvissa...Mr. Butler ei tosin näytä välittävän, ehkä neule lämmittää.

On muuten aivan upea tuo ensimmäinen asu, niin simppeli, mutta niin toimiva...loppuviikon vaatekriisi ratkaistu ja se on just what I need! :)

5 kommenttia:

 1. Eikö kuviin tarvitse liittää lähdetietoja? En kiusiltani kysy, vaan ihan mielenkiinnosta :)

  Osasyy miksi en itse ole jaksanut alkaa blogia pitämään, on juurikin kuvien lähteiden linkittämisen työläs osuus, ja mietinkin että onkohan se edes pakollista?

  Sinulla on mahtava tyylitaju ja muutenkin ihana blogi, aurinkoista alkukevättä :)

  VastaaPoista
 2. oi he vain jatkavat tyylikästä linjaansa:)-sofia

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, aina saa kysyä ja pitääkin! :) Ja hyvä kun sanoit, nimittäin tosta unohtui. Mä olen varmaan väärä henkilö kertomaan mikä on pakollista, mutta hyviin tapoihin se tietysti kuuluu. Se on totta, että lähdetietojen hakeminen on työlästä ja toisinaan aika mahdotontakin, monet kuvat kun ovat jo valmiiksi kopioituja jostain, joten lähteenä voi olla mikä tahansa paikka. Joskus ulkomaisista sivustoista ei muutenkaan ymmärrä mitään, onko ne blogeja vai lehtiä vai mitä... Jos lainaa kuvia toisista blogeista kuten Nathalie Schutermanilta, kerron sen aina! Jos taas en ole varma mistä kuva on, viittaan yleisesti Googleen, we heart it -sivustoon tms. Mäkin mietin tota alussa, mutta kun huomasin, etteivät muutkaan kuvien lähteitä ilmoita, niin en ole enää niin stressannut. Eniten kuvia lainaan inspiraatio-osiooni, mutta sen tehtävä on nimenomaan toimia mun inspiraation lähteenä ja jos lukija ymmärtää suomea, niin ymmärtää myös senkin, että mä ihailen kuvaa tai asua, enkä missään nimessä ole pahat mielessä varkaissa...jos näin voi sanoa! :) Toivottavasti tästä vastauksesta oli jotain hyötyä... Kiitos kehuista ja aurinkoista kevättä sullekin! :)

  Sofia, kyllä vaan! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vastauksesta, samalla tavalla minäkin ajattelin, mutta piti kuitenkin kysyä vahvistusta ajatuksilleni kokeneemalta bloggaajalta. Ehkäpä minäkin jossakin vaiheessa uskaltauduin blogimaailmaan :D

  Piti vielä kehaista että kiitos kun postailet niin usein, työpäivä on kiva aloittaa tuoreita blogipostauksia lukiessa. :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, mukava kuulla ja haha sinäpä sen sanoit, TYÖpäivä on mukava aloittaa... ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...