sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Frankfurt airport

Jos en väärin muista, niin Pariisiin lennämme Frankfurtin kautta ja siellä pitää hengailla muutama tunti. Mun on pitänyt jo pitkään tsekata, mitä kaikkia liikkeitä Frankfurtin lentokentältä löytyy ja löytyyhän niitä...
Ja siis mitä, mitä, mitä??? Tax Freesta saa Macin ja Bobbi Brownin kosmetiikkaa? No, oho!!! Eiköhän tuolla saa muutaman tunnin kulumaan ihan helposti! Mahtaakohan mulla olla rahat loppu jo Frankfurtissa, hehe?? ;)

P.S. Kirpparissa myynnissä uusi mekko! :)

7 kommenttia:

 1. haha koita pikkasen säästää kohteesenkin!!:D kivalta kuulostaa teidän matka:)-sofia

  VastaaPoista
 2. Olen joskus piipahtanut noissa Frankfurtin lentokentän putiikeissa kun olen ollut työmatkoilla, mutta ostanut lähinnä kosmetiikkaa ja muuta pientä koska en ole jaksanut lähteä raahaamaan mitään isompaa ostosta kun mukana ollut läppärilaukkua+lentolaukkua :( Tuon lentokentän sisällä välimatkat on aika pitkiä eri terminaalien välillä, joten kaikki energia on mennyt siinä ravaamisessa.

  Se hyvä puoli lomareissuissa että ei tarvitse raahata työjuttuja mukana, ja mukana yleensä myös miepuolinen ostosten kantaja, joten viitsii shoppaillakin :D

  -L-

  VastaaPoista
 3. Aivan kuten toka Anonyymi sanoi, Frankfurtissa on terminaalien välimatkat aika pitkät ja eri terminaaleissa eri ostosmahdollisuudet. Esim. Tiffanys, Hermes ja Cartier löytyvät vain mantereiden välisille lennoille lähtevetien terminaalista. Euroopan sisäiset lennot ovat tosi tylsissä terminaaleissa, joissa ei kahviloiden ja tax free liikkeiden lisäksi paljon muuta löydy. Säästyy siis rahat itse kohteeseen :)

  VastaaPoista
 4. Me totta tosiaan mennään Frankfurtin kautta:) Mul on pieni Swarovski pakkomielle, joten haluun mennä kyylää sinne kaikkee kiiltävää!!!

  VastaaPoista
 5. Linda, käy mulle! Ainahan voi kattoo....;)

  VastaaPoista
 6. Ehkäpä mäkin rauhotun hetkeksi, kun on ihania kauppoja missä voi unohtaa seuraavan lennon. ;) Ei enää montaa viikkoa jäljellä...

  VastaaPoista
 7. Kicki, mä pidän huolen siitä, että sä oot rento ja Linda voi huolehtia, että ollaan oikeassa koneessa oikeaan aikaan...;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...