perjantai 6. tammikuuta 2012

ZARA sequinned skirt

Olin pitkään himoinnut kultaista hametta vaatekaappiini ja syksyllä bongasin Zaran nettisivuilta yhden ihanan yksilön. Kun vihdoin löysin sen liikkeestä, niin se ei ollut mielestäni 100€ arvoinen. Yhtenä päivänä sattumalta löysin saman hameen alennusmyynnistä hintaan 59€, jolloin tein ostopäätöksen! Valitettavasti S-kokoinen hame osoittautui aivan liian isoksi ja takapuolesta puuttui valmiiksi paljetteja. Siispä ostin koon M, joka on vielä isompi ja odottaa nyt pienennystä. Sama kai se on kumpaa pienentää ja tämä on sentään ehjä! :)

Ompelukone on edelleen vähän liian hyvin piilossa muuton jälkeen, joten odotellessa aloin mallailee, minkä kaikkien vaatteiden kanssa hametta voisin käyttää....

Kesään:

skirt for summer


Talveen:

skirt for winter


Mutta kysymys kuuluu! Mulle tuli todellinen tänka på kesäkokonaisuuksien ja sopivan laukun kanssa?? Ei niinkään sen takia, että mulla ei ole mitään sopivaa laukkua, vaan se, etten oikein tiedä mitä lähtisin seuraavaksi edes etsimään. Luontevaa olisi löytää kultainen tai valkoinen laukku, mutta niissä piilee riski, että ovat sopivasti väärän väriset....oisko se sitten kuitenkin jokin värikäs yksilö?? :)

2 kommenttia:

  1. Tuo on juuri vaarana, että vaalea laukku on joka asuun "väärän sävyinen"! Itse huomasin tuon yhden beigen kesälaukun kanssa, joka lopulta piti yhdistää aina johonkin tummaan sävyyn. Joku pinkki laukku voisi olla kesällä ihana :)

    VastaaPoista
  2. E, just näin!! Totta, pinkki ois aika hyvä väri! Muistan aina sen Samanthan asun SATC elokuvasta, jossa hänellä on pinkit korkokengät, valkoinen yläosa, kultainen hame, upea rusketus ja vaaleat kiiltävät hiukset pannalla. Upea kesäasu!! :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...