tiistai 10. tammikuuta 2012

winter seasonMoikka,

tulin sanomaan teille pikaisesti hei! En kerennyt eilen enkä tänään oikein postaamaan mitään, kun suoraan töiden jälkeen oli ihonpuhdistusta ja tänään sitten jalkahoito. Huomenna on ehkä vieraita, mutta torstaina on viimeistään vapaa ilta. Ja kyllä mä tänne varmaan huomennakin jotain laittelen... Kiitos taas kommenteista ja että käytte täällä lukemassa!! :)

Ja asiasta seinään, löysin Olivian blogista nämä ihanat kuvat!! Siis miten joku onnistuu näyttämään noin hyvältä tälläisellä kelillä?!! Mä en todellakaan näyttäny tänään tuolta, jostain syystä...! Ja missäköhän kyseiset kuvat on otettu? :)

5 kommenttia:

 1. Ihanat moonbootsit, mistä ne on? :-)

  keepthefaith11.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Lotta, en osaa valitettavasti sanoa, mutta Olivian blogissa on muutama esimerkkituote ja niissä taisi olla myös hinnat... :)

  VastaaPoista
 3. Kappas, sieltähän ne juuri löytyivätkin!:-D

  VastaaPoista
 4. Oioi aivan ihania kuvia!! Tekis mieli lähteä ulos kuvaamaan ja hymyillä yhtä leveesti kun Olivia:):) Niin kaunis hymykin hänellä!
  Kiva kuulla et oot ollu hoitamassa ja hemmottelemassa itseäs hoidoissa, mua ainakin sellaset kaikki pikku jutut (esim jalkahoito ja kynsien lakkaus kotona:)piristää tälleen talvella ja arkena:) -sofia

  VastaaPoista
 5. Lotta, hyvähyvä! :)

  Sofia, niin kaunis hymy kauhistaa ja KAUNIS hymy vielä enemmän! ;) Joo hoidot oli kyllä paikallaan! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...