tiistai 17. tammikuuta 2012

simple and chicKävin taas kuolaamassa Nathalie Schutermanin valikoimaa niiden nettisivuilla. Miten jokainen vaatekappale voi olla samaan aikaan niin simppeli ja niin upea??!

Itseltäni löytyy malko samanlaisia vaatteita kaapista, joskin merkit on hieman edullisempia, mutta aamuisin en todellakaan saa aikaiseksi puettua niitä päälle!! Kyllä, jatkuvista yrityksistä huolimatta, mulla on edelleen kriisi tylsien asujeni kanssa!!! Voisin aloittaa siitä, että ostan viikonloppuna jonkun kivan ison koukun, jonka laitan vaatehuoneen seinälle ja johon alan edellisenä iltana ripustamaan seuraavan päivän asuni. Kyseinen koukku on ikuisuusprojektini (josta on ollut puhetta iät ja ajat) ja ehkäpä se on myös vastaus ongelmiini, ainakin let's hope so! ;)

Hitsiläinen kyllä tuollainen Herve Legerin mekko kelpaisi mullekin, vastaavaa kun ei mistään oikein halvemmalla saa...ja se aiemmin mainitsemani Balenciagan clutch...hmmm.... :)

P.S. Halvista vaatteista puheen ollen, kirpparissa on TAAS uutta ostettavaa, kurkkaa siis sinne!

2 kommenttia:

  1. ihanat värit ja yksinkertaiset mallit! tosi kaunista:) mä ainakin aina joka ilta valkkaan seuraavan päivän vaatteet ja se säästää aikaa aamusta!-sofia

    VastaaPoista
  2. Sofia, se onkin järkevää, mä oon vaan niiiiiiiin laiska, en tiedä koska musta on tullu tälläinen, kun lukiossakin heräsin joka aamu 5 ja kävin joka päivä treeneissa tai peleissä ja koulussa ja reissasin koko ajan kaupungista toiseen...mutta ehkä tämä on kanssa yksi vaihe!

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...