sunnuntai 8. tammikuuta 2012

ready
Arvatkaa miten kävi ompelijasuunnitelmieni kanssa? Yritin ja yritin etsiä, mutta joko hinnat oli korkeita tai sitten aukiolot sellaisia, etten ikinä päässyt paikalle, joten ei siinä sitten auttanut, kuin kaivaa ompelukone esille ja tehä homma itse!

Into löyty, kun heräsin normaalia aikaisemmin sunnuntaiaamuna ja menin koirien kanssa lenkille 13 asteen pakkaseen. Sen jälkeen kotijummppaa ja aamupalaksi espanjalaista munakasta, paahtoleipää, appelsiinmehua ja kahvia, ja ei muuta kuin hommiin seuraaviksi 7h!!

Lopputuloksen pienensin kahta hametta, josta yllä oleva on toinen. Tein koosta M koon XS, eikä edes lähteny helmet irti. Mustaa hametta pienensin vyötäröltä. Korjasin yhden sifonkipaidan, yhden mekon olkaimen ja yhden mekon sisävuoren. Pienensin myös aiemmin näyttämääni Zaran mekkoa. Ja arvatkaa mitä? Epäilyistäni huolimatta, taidot eivät olleetkaan ruostuneet ja lopputulos oli huomattavasti parempi kuin olin osannut edes arvata. Thank god en vienyt mekkoa ja hametta ompelijalle, niistä olisi tullu ainakin 70€ lasku!!
... ja sehän tarkoittaa sitä, että ainakin 70€ voin käyttää johonkin muuhun....;)

Muuten se Balenciagan ihana rannekoru oli myyty! :( Harmituksessani tilasin eilen illalla toisen Givenchyn rannekorun, josta tykkäsin ehkä jopa enemmän, MUTTA aamulla kuulin, että sekin oli loppuunmyyty!! :( Onko mun huono onni palannut sittenkin takaisin? ...johan sitä onnistikin niin monta kertaa peräkkäin viime vuoden aikana....pöööö....

5 kommenttia:

 1. oi hameesta tuli just hyvä!onpa hyvä et ompelit ite ku säästy rahaa jota voi käyttää johonki muuhu:) ihana vyö!! jos mä oisin alkanu ommella.. siit eei ois hyvä seurannu!:D ei oo huono onni palannu!pia se taas kääntyy hyväks!!:) -sofia

  VastaaPoista
 2. Sofia, noh, se on tärkeintä että yrittää! Mä olen joskus ommellut enemmänkin, mutta tauon jälkeen hieman epäilytti itseäkin...erityisesti ole tyytyväinen siihen Zaran mekkoon, koska sen korjaus olisi tullut kalliimmaksi kuin uusi mekko! :)

  Tiia, kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Sulla on ihana blogi ja tuo asu on mahtava! :)

  VastaaPoista
 4. Mari, voi kiitos, onpa kiva kuulla! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...