lauantai 7. tammikuuta 2012

päls


Mä olen ihan koukussa Nathalie Schutermanin blogiin, kuvien sävy on niin valloittava ja vaatteet, joita blogissa näkyy ovat todella to die for! Kuten tämä turkis....jos saisin sen käytettynä, niin pukisin sen päälle ja pitäisi varmaan kesäkuuhun asti tauotta!! :)

2 kommenttia:

  1. Minulla on jokin kammo etenkin käytettyjä turkiksia kohtaan, kun ei tiedä missä ja miten niitä on säilötty, piileekö ja kuhiseeko niissä jotain turkiskuoriaisia jotka tuhoavat sitten kaikki muutkin mahdolliset tekstiilit vaatehuoneessa jne. Eli tuo Prada-turkis mieluiten uutena kiitos ;D

    -L-

    VastaaPoista
  2. L, se on totta, siinä on aina riskinsä, siksi haluankin tutkia kaikki käytetyt vaatteet aina tosi tarkkaan. Mun vintage-liikkeet on jotenkin eri asia kuin kirppari ja kenkiä en kirpparilta ostaisi ikinä, ellei olisi tyyliin hintalaput vieläkin tallella...jos silloinkaan! Mä en vaan sinänsä kannata turkistarhausta, vaikka tuomitsenkin kettutyttöjä, joten käytetty turkis on vähän siltä väliltä ja laadukkaat turkithan ei edes mene miksikään ajan kuluessa... :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...