torstai 26. tammikuuta 2012

päivän asut ja kuvien laatu

Sain tänään hyvän ja mielenkiintoisen kysymyksen/kommentin kommenttiboksiini koskien kuvieni laatua ja päivän asuja. Koska päivän asut on aina niitä toivottuja asioita ja toisaalta aihe, joka varmasti jakaa mielipiteitä, halusin jakaa kysymyksen ja vastauken teidän kaikkien kanssa. Kaikki kun ei kommentteja lue, niin ehkä tämä vastaa teidän muidenkin kysymyksiin aiheesta ja kertoo samalla jotain musta ja mun tarkoitusperistä... Toivottavasti saatte selvää tekstistä, koska kuva on otettu suoraan kommenttiboksista print screenillä... :) 

Tässä taas päivän asu. Oikeesti töissä oli päällä nilkkurit, huivi, eikä tietenkään aurinkolaseja, mutta innostuin mallailemaan kotiin päästyäni kevätversiota vaatekokonaisuudesta.... :)

Nyt sitten kysymys kuuluu: Tämä on kuvien laatu, johon tällä hetkellä pystyn parhaimmassa tapauksessa venymään. Pitäisikö nämä jättää kokonaan pois? Varsinkin, jos laatu on huono / ette saa näistä mitään irti / ärsyttää tms. vai jatketaanko näin? Itse pääsisin sata kertaa helpommalla, jos voisin töiden jälkeen vaan tulla kotiin ja vaihtaa verkkarit jalkaan, ilman, että joudun säätämään lumisten kenkien ja kameroiden ja valojen yms. kanssa ja pahoittelemaan jokainen kerta sitä, että tilanne nyt on mikä on.... :)

Ja nyt klo on jo 20:21, joten mä olen ansainnut koiralenkin, ruokaa ja suihkun, vai mitä mieltä ootte? ;) Ihanaa to iltaa kaikille, huomenna on PERJANTAAAAAAAI!!!!!! :)

17 kommenttia:

 1. Ei! nämä ovat loisto kuvia, ja laatu on lähes täydellinen, eli enemmän asukuvia blogiin!!! by the way: todella hieno kokonaisuus! 10+

  VastaaPoista
 2. Hei, olisi kiva jos yrittäisit satsata kuvien laatuun vähän enemmän kuin aiemmin. Epäselvät kuvat vain ärsyttävät, joten en voi mielestäni jättää julkaisematta. Nämä tämän päivän kuvat kirkkaita ja kiva asu. Jos et jaksa säätää asukuvien kanssa päivittäin niin jätä ne silloin pois.

  VastaaPoista
 3. Kuvat kelpaa tällaisenaan, en haluaisi että jättäisit näitä pois!

  VastaaPoista
 4. Kuvat kelpaavat tällaisinaan. Tosin mä tykkäsin niistä rakeisistakin! Sulla on aivan ihana tyyli, joka kyllä ainakin tänne puolelle ruutua välitty hyvin, vaikkei kuvan laatu olis ollu just se parhain. :)

  VastaaPoista
 5. Mitä ihmettä, kuvasi on (ainakin mun mielestä) tosi hyvälaatuisia :o Piti ihan hieraista silmiä ja katsoa noita kuvia uudestaan, en voi kuin ihmetellä että miten joku näkee ne huonoina :D

  VastaaPoista
 6. Hei! Olen joskus yrittänyt ottaa kuvaa itsestäni peilin kautta - ei ole mikään yksinkertainen juttu saada valoja ja muita säätöjä kohdalleen, kun ei omista mitään kotistudiota. Jatka samaan malliin, minusta näissä kuvissasi on aito ja hyvä tunnelma. Eikä laadussakaan ole siis mitään vikaa.
  -myy-

  VastaaPoista
 7. Katsoin äsken päivän asu- tunnisteella olevia postauksia. Kuvat ivät ehkä niinkään ome epäselviä, mutta omasta mielestäni ongelma on ehkä enemmänkin se, että tausta on niin "sekava" eli kaikki vaatehuoneessa roikkuvat vaatteet ja että otat monet kuvat aika ylhäältä alaspäin - sinulla näyttäisi olevan jalusta, joten sen säätäminen oikein ja itselaukaisimen käyttö voisi auttaa. En tiedä saisitko taustaksi jotain rauhallisempaa.

  VastaaPoista
 8. Sinulla on niin kivoja asuja, älä vaan jätä postaamatta! :) Minua ei ainakaan kuvien laatu haittaa, pääasia on nähdä kivoja tyylejä.

  -Sara

  VastaaPoista
 9. tykkään asukuvista, mutta blogissasi on myös paljon muuta hyvää, mistä syystä sitä luen. tämän "kummoisempia" ei asukuvien mielestäni tarvite ollakaan, oli tausta mikä hyvänsä saa asuista selvää ja onnistut näiden kuvien kautta inspiroimaan. oikeastaan tykkään siitä, että kuvasi ovat snap shot -tyylisiä, joissa olosuhteita ei ole edes yritetty säätää muotilehtityyliin. blogisi on muuten niin glamoröösi, että kotikutoisemmat asukuvat antavat sille inhimillisen sävyn. :)

  M

  VastaaPoista
 10. p.s. jos jokin tuossa vaatehuonetaustassa häiritsee on se, että haluaisin kurkistaa vaatekaappiisi muutenkin kuin asukuvien muodossa. miten olis, top 5 mekot/jakut/kengät/laukut jnejne.? ;)

  M taas

  VastaaPoista
 11. Olen Saran kanssa samoilla linjoilla!:) Ja katselen myös mielelläni inspiraatio kuvia postauksissa, joten ei mua haittaa vaikka vähän välillä olisi taukoakin omista asuista. Ihan miten sulla itsellä on fiilis, jaksatko sillon ottaa, mutta on se kiva aina joskus ainakin omia asuja sulta nähdä!:)
  -sofia

  VastaaPoista
 12. Mielestäni kuvien laadussa ei ole mitään valittamisen sijaa. Mun puolestani voit jatkaa ihan samalla linjalla. :)

  VastaaPoista
 13. Minusta se tuo blogiin vain monipuolisuutta että välillä on selkeitä digikameralla olettuja kuvia, ja välillä nopsaan kamerakännyllä vaudissa otettuja kuvia. Eihän työssäkäyvillä ihmisillä ole aikaa väsätä mitään jokapäiväisiä tunnin tai parin järkkärikuvaussessioita vaatteistaan, oikeasti.

  (Miten suomalaiset jaksavat aina vaan valittaa joka asiasta ja etsiä suurennuslasilla toisten blogeista pieniäkin vikoja?) ;D

  -L-

  VastaaPoista
 14. Näin on oikein hyvä miten nyt on :)) sulla on tosi kiva blogi!!

  VastaaPoista
 15. Mieluummin "huonoja" kuvia asuista kuin ei kuvia laisinkaan. Eikä täällä edes ole mielestäni huonoja kuvia. Sinulla on ihan loistava blogi, eikä minua ainakaan haittaa kuvien laatu. Tärkeäpää on välittyvä fiilis ja tyyli.

  VastaaPoista
 16. Joo, siis ehdottomasti kiireellä otettuja kännykuvia tai muuten "huonoja" asukuvia kuin ei asukuvia ollenkaan. Musta on ainakin tosi mielenkiintoista nähdä sun asuja ja itse ainakin ymmärrän ihan täysin, että työssäkäyvänä ei jotkut asukuvat myöhään illalla ole se tärkein juttu. :)

  VastaaPoista
 17. Hei, hassua että kaikkien näiden vuosien jälkeen äsken löysin blogiisi ja muistin että olen joskus ennenkin vieraillut täällä ja taisin jättää kommentinkin silloin johon vastasit omana postauksena! Pikaisen selailun jälkeen lösin jopa postaukseen uudestaan ;)

  Muistan vieläkin elävästi kun jännitin uskallanko edes julkaista tuota kommenttia, kun tarkoituksena oli vain auttaa ja kannustaa, mutta se meni siinä rajoilla kannattaako edes julkaista koska olisit voinut pahoittaa mielesi, joka ei missään nimessä ollut tarkoitus. Kamera kalusto ja tyylitaju kun oli ihan kohdillaan, mutta vastauksen perusteella silloin ei tainnut vain löytyä aikaa suuremmalle kuvaukselle. Ymmärrän kyllä, siihen menee useampi tunti jos laskee itse kuvaamisen, kuvien karsimisen ja muokkauksen (harrastan itse valokuvaamista, niin ymmärrän tämän puolen omasta kokemuksesta) ja voin vain kuvitella mitä tekstien kirjoittamiseen menee aikaa!

  Blogien (no ei kaikkien mutta suurimman osan) tarkoitus on kuitenkin ilostuttaa ihmisiä ja levittää hyvää mieltä, etkä ollut ammattibloggari jonka olisi tarkoitus kehittää blogiaan, vaan pidit sitä harrastuksena ja omien kiinnostuksen kohteiden jako paikkana. Nostan hattua sille kuinka valtavasti blogisi on kehittynyt tässä välissä ja kuinka upeasti otit kommentin vastaan! Ja täytyy sanoa, että nyt kun löysin takaisin (pohdin hienoimpia vaatesäilytyksiä mitä olen nähnyt ja sitä kautta muistin tämän;) aijon kyllä tulla vierailemaan paljon useamminkin kun melkeen neljän vuoden välein! :D

  -svi

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...