torstai 12. tammikuuta 2012

midi


Olen jo pitkään ihaillut tollaisia pliseerattuja midipituisia hameita, mutta en vaan tiedä osaisinko itse käyttää sellaista? Laurenin asu on just sellainen, miten varmaan itsekin tätä hametta käyttäisin, mutta yhden asun visio ei ole mielestäni riittävä syy ostaa kyseistä tuotetta....

Jokos teillä on vastaava hame ja minkä kanssa sitä käytätte?? :)

3 kommenttia:

 1. Nuo midihameet on niin kivan näköisiä muilla, mutta itse en jotenkin osaa käyttää. Tai ehkä en vaan ole keksinyt sopivaa asuyhdistelmää.

  VastaaPoista
 2. nätti asu! olis ihana kun keksis kaikkia asuja tollasen hameen ympärille. mulla on vaan sellanen fiilis, että loppujen lopuksi en kauheesti käyttäis sitä.. hmm no ehkä sitten jos ensin keksisin kunnolla asuja:) mut siis vielä ainaskaan ei sellasta oo, enkä oikeastaan oo sellasesta haaveillutkaan, mut saa nähdä!
  uskon kyllä et jos sopiva hame löytyis, niin kyllä sä sille käyttöä ja asuyhdistelmiä keksisit:)-sofia

  VastaaPoista
 3. caelia, niin, mä uskon, että mikä vaan voi toimia, jos yhdistelmä on hyvä ja asenne paikallaan! ;) Mulla on vaan tällä hetkellä sellainen projekti menossa, että hankkisin pelkästään sellaisia vaatteita, joihin en kyllästyisi saman tien, niin tuo hame nyt ei ole ehkä sitä perusvaatekaappia kuitenkaan. :)

  Sofia, no näinhän se on...jos vaikka ensin löytäisi sen hameen, ties vaikka pituus ei ole ollenkaan mun juttu... :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...