lauantai 21. tammikuuta 2012

knits
Mulla on tällä hetkellä hirveä pakkomielle neuleisiin ja neuletakkeihin, varmaan koska en omista niitä tällä hetkellä juuri yhtään. Etsinnät tekee vielä vaikeammaksi se, että en halua neuleissani olevan yhtään akryyliä.

Olivian asu ja koko olemus on taas niin täydellinen! :) Tuli vaan mieleen, että koskahan tämä pariskunta menee kihloihin? Julkkiksiksi ovat olleet jo melkoisen kauan yhdessä...mutta, hyvä niin! :)

5 kommenttia:

 1. Mahtava tuo Olivian asu kyllä :)

  VastaaPoista
 2. Tiia, niin on! Simppeli, mutta toimii... :)

  VastaaPoista
 3. Ihme kyllä jopa useimmat luksusmerkit ovat alkaneet tunkemaan jonkin verran akryyliä neuleisiinsa, mikäköhän siinäkin on? :( Sitooko se muka oikeasti jotenkin niitä muita kuituja napakammiksi?

  Minulla on ollut täysi työ löytää muutamia sellaisia neulepuseroite, -takkeja ja -mekkoja jotka pelkkää kashmiria ja/tai merinovillasekoitetta, ja sellaisista olen jopa valmis maksamaan aika paljon.

  -L-

  VastaaPoista
 4. Olivialla on kaunis asu:) Oon miettinyt samaa, he ovat niin ihania yhdessä ja aina tyylikkäitä:) -sofia

  VastaaPoista
 5. L, jaa-a. Kyllähän se cashmerekin nukkaantuu ja pieni määrä akryyliä on varmasti ok, mutta sellaisia, joissa on yli 30% yritän kuitenkin välttää, ihan vaan senkin takia, että ärsyttää sähköinen tukka, jonka yli on hetki sitten vedetty akryylinen pooloneule... Nuo luonnonkuidut tuntuu kyllä olevan ihan kiven alla! :)

  Sofia, kyllä vaan!

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...