torstai 19. tammikuuta 2012

KIITOS!!

Moikka,

mulla oli tänään ihan sairaan pitkä ja raskas päivä töissä, auto meinasi jäädä kaksi kertaa lumihankeen jumiin, maksoin miljoona laskua, laskin, että joudun vieläkin palauttamaan vuodelta 2010 kolme opintotukikuukautta, päätä särkee ja väsyttää ja niin ees päin. Olisi tehnyt mieli mennä jo suihkuun ja pesee naamaa ja läträä kaikennäköisiä kosmetiikkatuotteita naamaan ja kroppaan, mutta oli pakko tulla sanomaan teille tänne hei ja kiitos! Kiitos, kiitos, kiitos, jaksatte aina piristää mua!! :)

Kiitos kaikista kommenteista, joita tänään tuli ja kiitos uusille lukijoille, jotka ovat rekisteröityneen blogiin! Mä meinaan ihan oikeesti avaa miniskumppapullon, kun teitä on 50 ja nyt teitä näyttäisi olevan 49!!! Wohoooo!!! Jospa joku vielä aktivoituu ennen viikonloppua, niin mä pääsen jo huomenna korkkamaan, haha! :)


Lupaan palata tänne paremmalla ajalla ja yritän vaikka ottaa omia kuvia, jos jaksan viikonloppuna siivota vaatehuonettani - siitä kun on kyselty kuvia jo moneen otteeseen! :) Saa myös toivoa jotain viikonloppupostausta, olette sen ansainneet, kun olette niin aktiivisesti kommentoineet ja rekisteröityneet, jippiijaijee!! Mutta pidemmittä puheitta mä meen nyt näihin hommiin.... (kuvat: we heart it)

5 kommenttia:

 1. Ihanaa loppuviikkoa Elenalle! Toivottavasti saat pian poksauttaa skumpan auki. :)

  VastaaPoista
 2. Voimia ja paljon energiaa sinne! Mukavaa viikonloppua ja nyt vain skumppa auki ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos itsellesi, tää on ihana blogi!:)Ja kippis, kun kerran Fashionmama oli 50 rekisteröitynyt!!-sofia

  VastaaPoista
 4. Riina, ihanaa viikonloppua sullekin! Sehän tapahtui nopeammin kuin olisin kuvitellut! :)

  Fashiomama, kaunis kiitos ja kumarrus!! :)

  E, kiitos samoin ja sehän tulikin jo tehtyä................

  Sofia, kiitoksia vaan! Kippistä vaan sinnekin, jos maistuu! ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...