sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Hugo Boss dinner


...voisin mäkin osallistua tollaisiin illallisiin, mikä voi olla perempi yhdistelmä kuin muoti ja hyvä ruoka?? Mä en ainakaan keksi! :)

Viime yönä tuli taas ihan järkky vatsakramppi (niitä on tullu viimeisen neljän vuoden aikana ehkä 10 kertaa, enkä yhtään tiedä mistä johtuu) ja selvisin sikiöasennosta pystyyn vasta klo 14 aikaan. Sen jälkeen piti käydä kaupassa, äänestämässä ja synttärikahveilla ja nyt kello onkin jo 21:26! Siis miten ihmeessä viikonloput menee näin nopeasti??! Täytyy pitää huolta, että lähtee perjantaisin töistä aina ajoissa pois, sillä lempipäivän menettäminen on ihan kurjaa!!

Mukavaa loppusunnuntai-iltaa kaikille! :)

3 kommenttia:

 1. Tämä voi olla hieman henkilökohtainen asia, mutta voisiko krampit johtua ehkäisypillereistä? Jos siis sellaisia syöt... Itselläni ehkäisypillerit aiheuttivat tuollaisia kovia kramppeja alavatsaan aina, jos söin useamman laatan putkeen (Marvelonia sai syödä putkeen vaikka vuoden). Lopulta minulle paras tahti on ollut pari laattaa ja tauko.

  Blogiasi on niin piristävää lukea, kiitos!

  VastaaPoista
 2. Oi, he ovat vaan niin ihana ja tyylikäs pari:):)Kuulostaa tosi ikävältä noi kramit..:( Mut se on niin totta et viikonloput menee aina hetkessä ohi! Niistä pitäis aina muistaa nauttia:)-sofia

  VastaaPoista
 3. Heidi, kiitos vinkistä! Tuntuu, että omat kramppini koskevat koko keskivartaloa enemmänkin kuin alavatsaa...mutta ehkäpä se syy vielä joskus selviää... :)

  Sofia, todellakin! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...