tiistai 24. tammikuuta 2012

How hard can it be??

Mä en ole mikään auktoriteetti neuvomaan terveysasioissa. Mun urheilu ei ole tällä hetkellä niin säännöllistä kuin pitäisi, eikä uni niin laadukasta kuin pitäisi, eikä ulkoilu lähellekään riittävää, mutta yhdestä asiasta en halua tinkiä, se on hyvä ruoka, josta tulee hyvä mieli! Säännöllinen ja terveellinen ruokailu, joka päivä! Mä uskon, että sillä pääsee pitkälle... On hassua, että lähimmät työkaverit ovat jatkuvassa flunssa- tai vatsatautikierteessä, mutta itse olen päivästä toiseen kutakuinkin terve ja töissä! Ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta syksystä on kuitenkin selvitty kuivin nahoin (hyvä sekin!) - ainoa muutos rutiineihin tänä syksynä on ollut kananmunat joka lauantai- ja sunnuntaiaamu ja yksi Möller Tupla kapseli joka päivä.

Hassua, että kaiken maailman diettihömpötysten jälkeen nyt on julkisuudessa vihdoin alettu puhumaan perusterveellisestä ruokailusta. Jotenkin tämä aihe tuntuu olevan nyt joka tuutissa esillä! Siitä on puhunut radiossa niin Kauneus ja Terveys -lehden päätoimittaja kuin itse Olivia Palermo...ja jos se on se, millä Olivia pysyy kesäkunnossa, niin ei kai se voi olla huono juttu! :)“When I’m home, I go to Whole Foods and get a lot of fresh fruit.”

“I eat healthy in general. I like to eat as organic as possible. When I can, I try to do Bikram yoga. That’s about it. I don’t diet. I just continuously eat healthy. I make sure I eat healthfully every day, and I think that can make a huge difference with your diet.”

Kesäkuntoon 2012 projekti alkakoon!!! :)

3 kommenttia:

 1. Niin samoilla linjoilla sun kanssasi! :)

  VastaaPoista
 2. tää oli hyvä postausaihe, ajattelen kyllä samoin!:) on hienoa että aihe on tullut enemmän esille julkisuudessakin!! -sofia

  VastaaPoista
 3. Fashiomama, mukava kuulla! Hyvä, että ei tullu heti huutoa, että sä et tiedä mistään mitään! Ehkäpä meitä on pian enemmänkin... :)

  Sofia, saisi olla enemmänkin! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...