keskiviikko 11. tammikuuta 2012

haluaisin juuri NYT

Untitled #37

Tässä on muutama tuote, joiden ympärillä ajatukseni pyörivät päivästä toiseen!! Ei sinänsä mitään uutta listalla, mutta näihin on erityisen suuri hinku just nyt: o-aukkoiset cashmere neuleet harmaana ja mustana, valkoinen neule sinisillä raidoilla, Vuitton viikonloppulaukku ja kalenteri, kivoja rannekoruja (varsinkin kuvissa olevat kelpaisi mainiosti ;) ), Chanelin kynsilakkoja kivoissa väreissä, lisää Sensain tuotteita, mm. kasvovesi ja naamio, eikä unohdeta sitä mustaa clutch-laukkua, jota edelleen metsästän! Tällä hetkellä kiinnostaisi erityisesti Balenciagan musta versio... :)

Nyt kauppaan ja postiin ja suihkuun ja sohvalle katsomaan Gleetä! :)

8 kommenttia:

 1. mistäköhän tuollaisen täydellisen harmaan kashmirneuleen löytäisi?:) ja vielä mahdollisimman edullisesti, olen etsinyt jo jonkun aikaa mutta ei ole ainakaan vielä tullut vastaan... ja balenciagan cluth kelpaisi tännekin;)

  VastaaPoista
 2. Itellä on kiinnostanu tuon Sensain kaksoispuhdistus. Mut en tiiä jaksaako satsata kun iho pysyy hyvänä halvemmillakin :) käytätkö ite ?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, sen kun tietäisi, tai mustan! ;) Ihan varmasti! :)

  Sansai, mulla on vain 1 putsari, mutta 2:kin haluaisin koittaa jossain vaiheessa! Emmä kyllä lähtisi noin kalliita tuotteita ostamaan, jos iho pysyy halvemmallakin hyvänä tai jos ei ole hirveästi ylimääräistä rahaa. Mutta itselleni kosteusvoide on ollut pelastus, kärsittyäni vuodesta toiseen joka talvi pintakuivuudesta. Siihen ei aiemmin auttanut ei halvat eikä kalliit tuotteet. Samoin silmänympärysnaamio on loistolöytö ja puhdistusaineeseenkin olen ollut tyytyväinen, kun jää niin raikas olo, mutta iho tuntuu siltä, kuin siinä jo olisi kosteusvoidetta! Tuotteet ovat myös hyvin riittoisia, joten sinänsä hinta ei olekaan niin paha. Itselläni sama kosteusvoide on ollut käytössä viime huhtikuusta ja nyt eletään tammikuuta ja vieläkin on tilkka pohjalla. :)

  VastaaPoista
 4. Ottaisin tuon kassin Monogramin sijasta Damier Ebenenä :) Se pysyy paremmin siistinä.

  Balenciagan clutch on upea, eikä liian yleinen täällä päin maailmaa joten siitäkin plussaa. Onko nuo kaksi keskellä vasemmalla olevaa rannekkeita? Erityisesti tuo leveä antiikkikultakoristeltu näyttää hyvältä.

  -L-

  VastaaPoista
 5. L, mulla on jokin pakkomielle Monogrammiin, niin kauan kuin on kyse tilpehööreistä ja matkatuotteista, mutta jos taas ostaisin laukun, niin sitten se olisi ehdottomasti Ebene. :) Totta. Ovat rannekkeita ja mäkin olen ihan hulluna noihin Givenchyn rannekoruihin!! Ah! :)

  VastaaPoista
 6. oi ihania kaikkia vaatteita, asusteita ja tuotteita:) noi o aukkoiset on kauniita ja yksinkertasia. gleen tuotantokausi odottelee mua mutta ei auta muuta kun antaa sen odottaa ja lukea kokeisiin:( no mut illalla katon sit hyvillä mielin:)) -sofia

  VastaaPoista
 7. Sofia, no just näin! Hitsi mitähän seuraavalla kaudella tapahtuu, jos ne kaikki nyt valmistuu lukiosta...? :)

  VastaaPoista
 8. niinpä hei!:)-sofia

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...