lauantai 14. tammikuuta 2012

grey+beigeJokin tässä Blaken asussa viehättää. Sinänsi mikään yksittäinen tuote ei herätä tunteita, paitsi ehkä huivi ja hanskat, jotka mulla jo on, mutta värimaailma on jotenkin aivan ihana!! Jostain syystä tulee mieleen maaliskuu...? Voisin ottaa silloin synttäripäiväni vapaaksi töistä, pukeutua tolleen ja lähteä kaupungille kiertelee...mistähän lie tuokin ajatus tuli, mutta sellainen fiilis tästä tulee! Että pistäkäähän paremmaksi, jos mielikuvitusta löytyy! ;)

3 kommenttia:

 1. hei aivan ihanat kuvat!! voiko jotenki noin kauniilta näyttää:) tuli hyvä mieli näistä kuvista ja blakella aivan ihanasti värjätyt hiukset! tosi kauniin pehmeet värisävyt ja raidat. tosi kauniit. ja ihana hymy taas tälläkin naisella:):) huivi ja hanskat tosiaan kivat, ja vaikka muu asu ei itseä varsinaisesti niin miellytä, niin kauniisti harmaata ja beigeä eri materiaaleissa yhdistetty. laukkukin on kiva!-sofia
  ps. aivan ihana idea!!! päivä ihan itselle, toteuta ihmeessä, jos mahdollista!;) jos synttärit sattuis vielä viikonlopulle, niin vietä samantien koko tyyliä täynnä oleva synttäriviikonloppu kierrellen kauniina kaupunkia.. tai oikeastaan varaappa koko pidennetty viikonloppu pienelle lomalle jossain kivassa kaupunkikohteessa(esim. nykissä, koska sehän olisi se helpoin&edullisin vaihtoehto toteuttaa:Dhaha)! no ainakin toi päivä vapaaksi olisi hieno ja varteen otettava vaihtoehto!!!:)

  VastaaPoista
 2. niin ja mulle tulee kans mieleen keväinen päivä ja sellanen ku on vaihtanut saappaat ja nilkkurit avokkaisiin ja vetänyt ylleen kevyemmän, mutta lämpimän takin ekoja kertoja:) -sofia

  VastaaPoista
 3. Sofia, mä harrastin lukio ja opiskeluaikoina aina tuota syntymäpäivinäni, mutta työelämässä tekosyy tuntuu tyhmältä...nyt on tosin tullu tehtyä niin paljon ylitöitä, että syntymäpäivä kuulostaa tarpeeksi hyvältä syyltä pitää pitkä viikonloppu! ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...