keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Celine Nina'siin!! :)
Tänään tuli iloinen uutinen s-postiin, kun Nina's lähetti viestin, että heidän valikoimiinsa on tullut Celine, how great is that!! :) En kyllä malta odottaa, että pääsen katsomaan kaikkia herkkuja, mitä on myynnissä, ehkä ei tarvitsekaan enää mennä oman täydellisen yksilön perässä Pariisiin...?? :)

8 kommenttia:

 1. On tosi hienoa, että Celine saatiin Nina's:iinkin! :) Itse olen käynyt niitä ihailemassa Luxbagissa Kluuvikadulla. Olisikin kiva vertailla (jos pystyisi), kummassa on lyhyemmät jonotukset johonkin suosittuun laukkuun... :D

  VastaaPoista
 2. BagMiss, totta! Kerroppa sitten miten kävi, jos selvität! Tosin pakkohan siellä Ninasissakin on olla jotain myynnissä, muutenhan jos siellä ei olisi fyysisesti mitään, niin mikä ero siinä olisi nettishoppailuun? ...mutta tiedä sitten, ei varmaan olla ainoita, jotka noita laukkua kuolaa täällä maailmassa! ;)

  VastaaPoista
 3. Onko luxbagissä siis jonoa joihinkin laukkuihin? Heidän lentokentän myymälässä oli esim hyvin kuvien mallia eri väreissä syksyn mittaan.

  VastaaPoista
 4. ihanat laukut ja uutiset!;) -sofia

  VastaaPoista
 5. Muistaakseni joihinkin Luggage toteihin oli puolen vuoden jonotus Luxbagissa, jos en ihan väärin muista...

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, jännä miten se vaihtelee...

  Sofia, niin on! :)

  BagMiss, hullua, mutta minkäs teet!

  VastaaPoista
 7. Joo Celinen laukut on kyllä ihan to-die-for! Ei muuten tarvitse lähteä Pariisiin asti - täältä Tukholmasta niitä löytyy myös Nathalie Schutermanilta - tosin vain putiikista, ei nettikaupasta. Mutta kuitenkin :)
  Kiva blogi sulla btw! / veera
  http://www.stockholmbyme.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Veera, mä oonkin ihan koukussa Natalie Schutermanin blogiin, kun sieltä pääsee näkemään herkkuja edes kuvien kautta! :) Ja kiitos! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...