tiistai 20. joulukuuta 2011

vintage cravings

vintage wanted
Nyt kun ystäväni on taas Tukholmassa ja tekisi mieli nähdä, niin en voi olla muistelematta meidän yhteisiä hauskoja hetkiä, jotka viime vuosina ovat paljolti liittyneet Tukholmaan. Mahtava seura, hyvä ruoka, shoppailu, bilepaikat, valvominen aamutunneille teetä juoden ja jutellen niitä näitä....

Mutta jotta tämä ei menisi liian henkilökohtaiseksi ja "muotiblogista" kun on kyse, niin Tukholman parhaita juttujahan on vintage kaupat! Aina sieltä ei löydy mitään ostettavaa, mutta kun löytyy, niin se tuntuu sitäkin paremmalta. Hitsit kun nyt pääsisi pläräilee vanhoja turkiksia, bongailee vintage Hermesiä...erityisesti värikäs huivi oli aina ostoslistalla, mutta ei valitettavasti onnannu...myös valmiiksi patinoitunut Vuittonin weekend bag kiinnostaisi... Ah, shoppaile ja biletä Linda nyt munkin puolesta!! ;)

6 kommenttia:

 1. Ah, miten ihana postaus!<3 Meil oli kyl hauskoi hetkii täällä ja sä olit mun kavereist ylivoimasesti eniten käymässä. Ala säästää jo, ens vuonna mul on uus asumiskohde;) Lupaan ainaki bilettää sun puolesta, shoppailu yhtä paljon ku sä tuottais jo fyysisiä ongelmia, hehe. Ajattelin kyl joku päivä käydä pienel vintage-kierroksel. Pistä viestii, jos haluut, et katon jotai erityistä. Hauskaa jouluu! Ollaan kuulolla:)

  VastaaPoista
 2. Linda, voi kuule, täältähän tulee pitkä lista...Ei vaan, mutta jos kuvan juttuja, esim. Hermesiä löytyy, niin pistä koodia!! ;) Thank you! :)

  VastaaPoista
 3. Mä pidän silmällä:)

  VastaaPoista
 4. Vuittonin vachettanahan saa kuulemma parhaiten patinoitumaan laittamalla sen parvekkeelle tai terassille aurinkoa ottamaan :D Eli näin uudesta saa tarpeeksi vintagen näköisen, sanotaan.

  -L-

  VastaaPoista
 5. L, enpä ollut kuullut, mutta täytyy kyllä testaa, jos päädyn joskus ostamaan weekend bägin uutena! :) Vintagessa on tosin oma viehätyksensä. Kenkiä en esimerkiksi koskaan ostaisi käytettynä, mutta jotkut asusteet vaan paranee vanhetessaan.... :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...