torstai 15. joulukuuta 2011

uutta kirjahyllyssä


Kävin eilen Suomalaisessa kirjakaupassa ja koska iltalukemiseni (VIP-ihmisiä) alkaa olla loppumassa (siitäkin huolimatta, että yritän pidentää nautintoa), en voinut vastustaa kiusausta ja ostin Lauren Conradin kirjan. Vaikka Laurenia en ole koskaan fanittanut, viimeinen osio, joka liittyi matkavaatteisiin, muutti mieleni ja suuntasin suoraan kassalle. Jos kirjasta on mitään apua pakkaamisessa tai pukemisessä aamuisin, se on hintansa arvoinen! ;)

Kuten arvasin, ensimmäiset sivut osoittavat hyvin, miten kökkö suomenkielinen käännös on. Ja vaikka se kävi jo ennen ostopäätöstä mielessä, en jaksanut odottaa sitä, että tilaukseni lentäisi jostain Atlantin toiselta puolelta Suomeen...jouluna on pakko olla lukemista! Yleensä suosin enkkuversioita myös sen takia, että se kehittää omaa kielitaitoani. Jaksan vieläkin lähes päivittäin ihmetellä sitä, miten musta on yhtäkkiä tullut ihan pro kielenkäyttäjä töissäkin - musta, ihmisestä, joka inhosi englannin kieltä lukioon asti!! :)

3 kommenttia:

 1. oon lukenut blogia jo tovin, mutta en kommentoinut. Ihanan täydellinen elämä. oispa itsekin multitalentti :)

  VastaaPoista
 2. siskolla kanssa on toi kirja ja sitä oon selaillut!:) just matkapakkaamis vinkit on kiva asia kyseisessä kirjassa ja se on totta et jos on enkkuversio niin siinä saa samalla hyvää harjotusta kieleen!!
  -sofia

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, tosi kiva, että nyt vihdoin kommentoit! Parempi myöhään kuin ei koskaan! ;) Mä oon varmaan ihan blondi kun en tajunnut, mutta Laurenillako on ihanan täydellinen elämä?? Multitalentti se vissiin on ainakin... Tosiaan, Lauren ei ole ollut koskaan seuratuimpia ihmisiä mun listalla, mutta ehkä pitäisi perehtyä... :)

  Sofia, just näin! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...