sunnuntai 4. joulukuuta 2011

training with angelsTänään oli kyllä niin turha päivä, en saanut aikaiseksi mitään! En mitään!!! Ja kun motivaatio on hakusessa niin silloin tarvitaan inspiraatiota! Tässä vähän jumppaohjeita Victoria's Secretin enkeleilta. Sanokaahan, myydäänkö Suomessa jossain tollaisia levyjä/lautasia millä ainakin Erin ja Candice treenaavat? Noi vaikuttaa mielenkiintoisilta ja mä oon aina tykänny enemmän liikkeistä, jotka tehdään ilman kuntosalivälineitä...

4 kommenttia:

 1. Kiitos taas inspiroivista videoista! Mulle kans personal trainer ja pakolliset salitunnit!! :D
  Nuo levyt vaikutti mielenkiintoisilta. En oo koskaan aiemmin nähnyt missään.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Mä oon kans tänään ollu ihan mitään saamaton ja kyllä noita videoita katsellessa tulee ihan sellanen olo että nyt pitää saada itsensä liikkeelle! Toivottavasti noita levyjä olis jossain, vitsi miten kätevän näköset ne on! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos videoista! Inspiroiduin niin kovasti, että otin kaksi postikorttia (kiiltäväpintaisia) ja laitoin paljaiden jalkojen alle ja hienosti toimi tollaisina liukulevyinä näin koti oloissa. Aika rankka varsinkin toi Erin:n jalkatreeni, nyt on takareidet melko jumissa;)

  VastaaPoista
 4. Nina, älä muuta sano! Jos joskus on rahaa, niin hankin sellaisen miettimättä kahta kertaa!! :)

  Riikka S, mä muuten jo tilasin omani eBaysta, kerron sitten enemmän kun saan ne! :)

  Roosa, oho, oletpas sinä innovatiivinen!;) Kai sen treenin on pakko olla rankaa, jos on tollaiset jalat...päätin eilen, että mulla on ensi kesänä samanlaiset sisäreidet! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...