torstai 15. joulukuuta 2011

tiredNyt ei voi muuta sanoa, kuin että väsy on! Jälleen pitkä päivä takana ja vielä yksi edessä.... Mukavaa illanloppua kaikille, mä meen lukee ja nukkumaan...zzzzzzzz..... :)

4 kommenttia:

 1. oon itsekin ihan väsynyt.. mut ei sitten muuta kuin jaksamista ja pirteyttä huomiseen!:)-sofia

  VastaaPoista
 2. okei ehkä vähän ilkee kommentti voi tulla, mutta yritä ottaa tää rakentavana kritiikkinä? Sun blogia olis tosi kiva alkaa seuraan, mutta näitten kuvien laatu on niin kökkö osaks että alkaa häiritseen. Tyyli ja vaatteet on aivan ihania kyllä! :) Olisi kiva jos ei tarvitsisi tiirailla kauheasti, että saa selvää millaiset vaatteet nyt kuvassa on. Haluan vaan sanoo että kannattais panostaa siihen kuvailuun vähän enemmän! Sulla kuitenkin näyttää olevan ihan hyvä kamerakin :) Joo okei ehkä tyhmää mun alkaa mitään neuvoon kun ei ees omaa blogia ole, enkä tunne sun tarkoituksia tätä blogia varten, mutta yritän vain auttaa :(

  ps. unelmien vaatekaapilta näyttää tuo sinun kaappisi!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, tulihan tuossa rivien välissä niin paljon hyvääkin, että en aio vetää kommentista hernettä nenään! ;) Ja kiitos vinkistä, mä olen itsekin ihan samoilla linjoilla, blogeissa parasta on kuvat!

  Päivän asuja jaan kuitenkin ainoastaan muiden pyynnöstä, niiden tarkoitus ei ole pönkittää omaa itsetuntoani, eli blogin tarkoitus on tosiaan eri, kuten itse sen sanoitkin. On myös tietoinen päätös, etten kerro asukuvissani mistä vaatteeni ovat peräisin, mutta vastaan toki, jos joku erikseen jostain tuotteesta kysyy.

  Osa jakamistani kuvista on otettu Nokia E71 paskalla kamerakännykällä, joten ne on TODELLA SURKEITA, siitä en lähde väittelemään! Mutta esimerkiksi kesällä remontin aikana se oli ainoa vaihtoehto. Kyseinen kuva on hieman tärähtänyt, senhän nyt näkee sokeakin, mutta valitsin sen sen takia, että meikkini ei ole aina ihan viimeisen päälle pitkien päivien jälkeen, eikä musta tulee ikinä sen kaltaista bloggaria, joka laittaa ylimääräisen huulikiiltokerroksen ennen kuvien ottoa huulille ja valitsee sitten jaettavaksi sen kuvan, jossa huulet on seksikkäimmin mutrulla...;)

  Valitettavasti mä en ole valokuvaaja, enkä kokopäiväinen bloggari, vaan mulla on melko vaativa kokopäivätyö ja tänäänkin olin töissä aamusta klo 19 asti. Olen kuitenkin yrittänyt tehdä parhaani ja blogi kun on sellainen kuin on, niin mä en voi pyytää teiltä muuta kuin että te joko tykkäätte tai sitten ette.

  Ja kiitos viimeisimmästä! Itsestä, varsinkaan aamuisin, vaatekaappi ei näytä ollenkaan täydelliseltä, mutta hyvä, jos sentään jossain kuvissa laadusta huolimatta vaatekaappini näyttää kiinnostavalta.... ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...