maanantai 12. joulukuuta 2011

sauna in action

Arvatkaas mitä?! Saunanlasi on vihdoin asennettu, kyllä 5 kk jälkeen, ja lauantai sekä sunnuntai-ilta tuli jo saunottua!! Ja vähänkö se on ihanaa, kun edellisen kerran taisin käydä saunassa viime toukokuussa! Ei sillä, etteikö suihkussa tule puhtaaksi, mutta on se niin eri asia, kun pääsee kuorii naaman ja laittamaan siihen saunahunajaa, raspaamaan jalkoja ym. mukavaa...ja ai että kun tulee rento ja puhdas olo sen jälkeen!
Koko prosessi oli niin valtava ja pitkäveteinen, että ainoa toive oli enää saada sauna jouluksi valmiiksi, ja sehän saatiin! Vaikka välissä tilauksemme unohdettiin pistää eteenpäin, sauanalasi tuli sirpaleina ja viimeksi se sitten tuli väärän kokoisena ja -värisenä, niin nyt se on kuitenkin paikallaan ja kylppäri on saanut täysin uuden ilmeen! Vielä kun saisi ne korvaukset... :)

Pahoittelut siitä, että viimeinen kuva on vähän tärähtänyt. Pimeässä huoneessa oli sen verran pitkä valoitusaika, etten näköjään millään malttanut pitää käsiäni paikallaan, mutta se mitä se esittää, niin chihuahua-lämpömittari on päässyt paraatipaikalle oven viereen... ;)

6 kommenttia:

 1. Ihana sauna teillä, oikein kutsuu löylyihin :)

  VastaaPoista
 2. Heidi, no joo, sauna ollut käytössä kokonaiset 4 päivää ja saunottu on jo 3 kertaa..hehe.... ;)

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää uusi sauna! :)

  VastaaPoista
 4. Hieno uusi sauna! Mä oon kans käyny saunassa niin kauan aikaa sitten, että odotan nyt joulusta erityisesti vielä saunomistakin :D

  VastaaPoista
 5. Nina, niin mäkin, sitä, ruokaa, ruokaa, lukemista, leffoja, ruokaa, joulukuusta, seuraa, ruokaa ja muuta mukavaa... ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...