maanantai 19. joulukuuta 2011

makuuhuone


Lupasin laittaa tänne lähiaikoina kuvia asunnosta ja tässä nyt sitten ensimmäisiä kuvia makkarista. Ovi toiseksi viimeisimmässä kuvassa vie walk-in vaatehuoneeseen (joka näyttäisi olevan tästä kulmasta katsottuna siivouksen tarpeessa). Siitä laitan myöhemmin erikseen kuvia....

Mitä mieltä olette, onko joululahjojen ostaminen ja saaminen/avaaminen yleisön edessä, ja varsinkin joulukortit stressaavia? Joulukortit ei oo yhtään mun juttu, eivät ole koskaan olleet, eivätkä tule olemaan. Kun niitä saa, niin ei niitä raski heittää joulunkaan jälkeen pois, mutta mitä niillä voi sitten tehdä?? Pahinta on saada joulukortti joltain tuntemattomalta ihmiseltä, varsinkin, jos ei ole itse lähettänyt kenellekään ja tämä tuntematon ihminenhän ei voi mitenkään tietää, ettei se ole sun juttu! Äh, tämä on niin turha ja turhauttava aihe kirjoittaa, ilman, että kertoo, mistä tämä kaikki kumpuaa, mutta tulipahan aloitettua. Ja ennen kuin kukaan kuittaa mulle, että joku vaan yrittää olla mukava, miksi olet tollainen?!! Niin mä sanon, että STOP! Jos et jaa kanssani mielipidettä turhista lahjoista ja korteista (jotka on vaan pakko ostaa, kun näin on tapana tehdä), niin älä sano mitään, nyt ei ole siihen oikea hetki! ;) Ja edellä mainitusta poiketen, sanottakoon nyt sekin, että blogissa lähetetyt joulutoivotukset ja kaikki muu siihen liittyvä on hyvin tervetullutta ja jopa suotavaa! :) :)

(Joo, oli vähän rankka viikon alku kaiken kaikkiaan...)

8 kommenttia:

 1. Tavallista joulukorttia stressaavampia on ne valokuvakortit joita vanhemmat teettää lapsistaan. Ymmärrän että mummot ja kummit saattavat niistä ilahtuakin, ja ajatus on kaunis, mutta en haluaisi niitä itse vastaanottaa. Joulun jälkeen heitän aina joulukortit pois ja näiden korttien kohdalla joutuu sitten miettimään saako niitä heittää pois vai ei ja jos ne säilyttää niin missä ja miksi... Ja en ole lastenvihaaja vaan äiti itsekin.

  VastaaPoista
 2. Joo, on minustakin turhaa saada kortteja sellaisilta jotka muistaa vain sillä joulukortilla... Itse laitankin vain muutamalle (tänä jouluna 6lle) lähimmälle ihmiselle. Ja teen kortit itse, silloin niissä tuntuu olevan enemmän järkeä kun kaupasta ostetulla ja liukuhihna kirjoitetulla lappusella, jotka menee roskiin joulun jälkeen (ja jotka on lähetetty tuhannelle muullekin).. Itse saatan leikellä ja repiä mitä irti saan toisten lähettämistä joulukorteista ja käyttää niitä uudelleen !

  Olipas paljon asiaa joulukorteista ;)

  VastaaPoista
 3. Sulla on kaunis makuuhuone ja siellä on oikeen kivat värit.:)Vaatehuoneesta kuvia oottelen!;)

  No oikeastaan ostan vaan perheenjäsenille ja parille lähimmälle kaverille lahjan koska osan kanssa ollaan sovittu et ei anneta lahjoja niin ei mulla oo kauheesti sitä porukkaa kenelle tarvitsis ostaa niin ei mua se kauheesti stressaa.:)Koska asun kotona niin oman kortin lähetän/annan vaan kummitädeille, läheisille ja muutamalle kaverille niin ei siitä kans sillee stressii tuu ku kirjotan nimen vaan sit yhteisii kortteihin. Toisaalta olis tositosi kiva antaa joku oma tekemä kortti kaikille ja tänä vuonna niin teinkin omien korttien kohdalla mut ei niistä mitään kauheen hienoja ollut!:DD Pahvia, tarroja ja hopeisia ja kultaisia tusseja..Haha mut ei vaan tullu mieleen mitään hyvää ideaa!:D Toi lahjojen avaaminen niin ei mua muuten stressaa, mut tänä vuonna vähäsen siskon lahja epäilyttää.. mut kai se ihan hyvä on.:)
  -sofia

  VastaaPoista
 4. ihanan tyylikäs mutta silti kotoisan oloinen makuuhuone!:) ja kun itse asun pienessä kerrostalo-asunnossa ja kärsin kaappitilan puutteesta, vieressä sijaitsevasta walk-in-vaatehuoneesta ei varmaan edes tarvitse sanoakaan mitään... ;)

  VastaaPoista
 5. Jaana, haha, I'm so relieved!! Arvaa, millaisen kortin just sain?? ;)

  Sansai, joo sanos muuta, kukapa olisi uskonut, että tästä tällainen keskustelu syntyy! Ja jatkui muuten vielä töissäkin! ;)

  Sofia, se on kyllä eri asia, jos toinen on varta vasten askarrellut sulle kortin ja mieltuiten vielä niin, että olette väleissä! Mäkin tein jonain vuonna, mutta annoinkin niitä vaan lähipiirille...:) Kuvia tulossa! :)

  Anonyymi, voi hitsit, nyt tulee paineita! Mä luulen, että te odottelette sieltä vaatehuoneen puolelta jotain ihmeitä ja taas mun silmin katsottuna, niin sieltä ei löydy juuri mitään kivaa... ;)

  VastaaPoista
 6. Hahah, Elena-darling, mä oon sun kans aivan samoilla linjoilla:D Toki jos ois ylimäärästä
  aikaa ja rahaa, ni lähettelisin mielelläni kortteja ja lahjoja. Mut toistaseks tilanne ei
  oo oikeen suotuisa siihen. Toisaalt, mä oon sen verran egoistinen, et ei muo haittaa,
  vaik mul lähetetään lahjoja ja kortteja, heheh:)

  VastaaPoista
 7. Ihana makkari teillä! Tuosta sängyntaustapetista tulee ihan mieleen Serenan huoneen tapetti Gossip Girlissä :)

  VastaaPoista
 8. Linda, sitten kun sä joku päivä rikastut tai menet NHL pelaajan kanssa naimisiin tai voitat lotossa, niin mä odotan sitten kortteja ja lahjoja itselleni myös isänpäivänä! ;)

  Heidi, hihi! Sieltähän mä se bongasin... :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...