torstai 8. joulukuuta 2011

lovely vest


En tiedä kuka kyseinen naikkonen on, eikä oikeastaan edes kiinnosta, mutta tuo liivi tai takki tai mikä lie onkaan, niin on aivan ihana, i-ha-na!! Väri, malli, karvat...sopisi niin viileään kesäiltaa mekon päälle kuin villatakin sijaan talviaikaan.

Tänään mulla ei ole mitään muuta asiaa, koska töissä oli ihan sairaan pitkä päivä ja huomenna jatkuu taas. Kerkesin tänään vaan käydä kaupassa, syödä ja käydä suihkussa, välillä näin.... Huomenna pitää mennä varmaan suoraan töistä kaverin synttäreille, joten en tiedä kerkiänkö huomenna postaamaan tai miten paljon. Ja arvatkaa jaksaisinko tänään miettiä huomisen vaatteita tai herätä huomenna puol kuudelta laittautumaan niin, että voisin mennä suoraan töistä mihinkään! Blaah, joskus nää työpäivän on kyllä rasittavan pitkiä ja perjantaisin se on muutenkin vähän huono juttu. Mutta hengissä ollan, vielä, ja kohta on onneksi viikonloppu!! :)

2 kommenttia:

  1. Kuvassa on Rochelle Wiseman, en kyllä tiedä mistä hän on tunnettu :)

    Tsemppiä pitkiin päiviin, mulla on samanlainen viikko. Mut onneksi huomenna on perjantai!

    VastaaPoista
  2. Evi, joo niin kuvatekstissäkin luki, mutta ei sononut mulle mitään...:) Kiitos, onneksi nyt on jo vloppu, oli kyllä sellainen viikko että....

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...