torstai 1. joulukuuta 2011

Kuka minä olen?

Saan silloin tällöin palautetta siitä, että en kerro itsestäni tarpeeksi blogin puolella, vaikka kirjoittajan persoonallisuus on varmasti se, mikä lukijoita näin yleisesti kiehtoo. Kuten osa tietää, niin tämä on jo toinen blogini ja vaikka jälkikäteen voin sanoa, että hyvä kun aloitin puhtaalta pöydältä, niin uudestaan aloittaminen tyhjästä ei ollut kivaa eikä varsinaisesti mun toivekaan. Edellisessä blogissa kerroin itsestäni huomattavasti enemmän, joskin silloinkin jätin perheen ja lähipiirin blogin ulkopuolelle ja nimeäni enempää en juuri koskaan kertonut. Ja vaikka en koskaan ole sanonut mitään sellaista, minkä takana en voisi seistä tänäkin päivänä, meitä on niin moneksi....


En ole mikäään julkisuuden henkilö, joten salailulle ei sinänsä ole mitään perustetta, mutta koen, että on parempi pitää liian henkilökohtaiset asiat omana tietonani. On jokaisen oma valinta mitä itsestään kertoo, mutta näinhän se on, jos bloggari laittaa naamansa muiden pällisteltäväksi tai jos kysyy netissä, onko perseensä levinnyt, niin jokuhan siihen ihan varmasti tarttuu! Pahimmassa tapauksessa kysymättäkin! ;) Jos multa kysytään blogin puolella jotain, niin mä kyllä mielelläni vastailen, toisinaan vähän ympäripyöreästi, mutta silloin siinä on nimenomaan kyse siitä, että haluan suojella muita, niitä, jotka haluavat pysyä tuntemattomina ja sosiaalisen median ulkopuolella.Viimeisen vuoden aikana mulla on mennyt sukset ristiin useamman ihmisen kanssa, vaikka en ole mielestäni sanonut tai tehnyt mitään, taikka edes miettinyt koko ihmistä (ja ehkäpä se on juuri se syy). Sen olen kuitenkin matkan varrella huomannut, että olen usein valinnut ystäviä täysin väärin perustein, ja arvatkaa miten on lopulta käynyt? Täällä blogin puolella saan olla just sellainen kuin mä olen, paljastamatta itsestäni liikaa, ja silti jutustella ihmisille, jotka tykkäävät samoista asioita, asioista, jotka auttavat saamaan ajatukset arjen ulkopuolelle. Jokainen teistä saa muodostaa itse oman käsityksensä musta sen perusteella mitä näkee ja lukee, eikä sen perusteella miltä satun jotain päivänä näyttämään tai vaikuttamaan. Toivottavasti saatte musta edes jonkinlaisen käsityksen, vaikka en kaikkea kerrokaan.Vaikka suurinta osaa teistä en ole koskaan tavannut, niin täällä on niin monta tyyppiä, joiden kanssa voi fiilistellä samoja asioita - kiitos Heidi, kiitos Evi, kiitos Linda, kiitos L, kiitos Marjaana, kiitos Sofiina ja kiitos kaikille muille, jotka kommentoivat enemmän tai vähemmän! :) Muutamia teistä olen myös tavannut ja vaikutatte ihan huipputyypeiltä, on ilo ja kunnia kun luette juuri mun juttuja! ;) Blogin kirjoituksessa parasta on nimenomaan lukijat, kommentit ja vuorovaikutus. Ja vaikka tiedän, että on väärin odottaa teiltä mitään, jos en anna mitään itsestäni, niin toivon, että tälle löytyy jonain päivänä jonkinlainen balanssi.


Se miksei päivän asuja tule joka päivä, johtuu suurimmaksi osaksi (sanottakoon se nyt ääneen) laiskuudestani. Blogin pitäminen vie yllättävän paljon aikaa ja pitkien työpäivien, työmatkojen, kotitöiden yms. välillä, ei valitettavasti jää aikaa sille, että kerkeisin poseeraamaan kameran edessä ja tutkimaan sitten kymmeniä kuvia, löytääkseni ne, joissa hiukseni olisivat täydellisesti ja huulet sopivasti mutrulla. Ihailen kyllä niitä, jotka viitsivät ja kerkiävät tehdä sitä. Mä toivoisin, että pystyisin samaan, mutta toistaiseksi se ei ole onnistunut! Jatkan yrittämistä... :)

Se miksei sisustuskuvia ole tullut vieläkään johtuu siitä, että kämppä ei ole vieläkään täysin valmis ja kun olen esteettisissa asioissa ehkä hiukan perfektionisti, niin odotan koko ajan sitä oikeaa hetkeä. :) Mutta niitä tulee! Remontin etenemisestä voin kertoa sen, että eilen, 5 kk odottamisen jälkeen, saatiin taas saunan lasiseinästä puuttunut ovi - harmi vaan, että se oli väärän kokoinen, väärän värinen ja kahvat ja saranat eivät siihen sopineet, koska reijät oli väärässä paikassa...


Loppuun, sanon teille kaikille vielä kerran kiitos! Kommenttienne avulla jaksan tehdä aina uusia ja uusia postauksia, ja mitä enemmän niitä tulee, niin sitä enemmän yleensä "lajista" innostun, minä kun en ole koskaan ollut yksilösuorittaja! Tässäkin pätee varmaan sanonta, että nälkä kasvaa syödessä. Aina kun tänne tulee joku uusi lukija, niin tulee sellainen energiapistos, että hitsi sentään, nyt mä skarppaan! :) Ja koska todennäköisesti tässäkään tekstissä en varmaan kertonut itsestäni yhtään mitään hyödyllistä, niin pistäkää kysymyksiä sitä mukaa kun jotain tulee mieleen! Ja jos vaan jaksatte kertoa, niin kuulen mielelläni teistäkin, ketä olette ja mistä tulette ja mitä ikinä haluatte itsestänne kertoa.... ;)

(kuvat: we heart it)

13 kommenttia:

 1. No tähän et ehkä halua vastata, mutta oletko alunperin jostain muualta kuin Suomesta?
  Kiva blogi!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, no mikä nyt on alunperin...mutta kyllä olen kaksikielinen ja mulla on kaksoiskansalaisuus, olen tähän ennenkin vastannut. :) Miten niin? Kiva, että tykkäät blogistani! :)

  VastaaPoista
 3. Haluan kiittää todella ihanasta blogista. Ymmärrän sua täysin, koska jossain määrin haluan itsekin suojella omaa henkilöllisyyttäni ja olla kertomatta ja kuvaamatta blogiini tiettyjä asioita. Inspiraatiokuvat ovat blogissasi ihan huippuja ja selailen enemmän kuin mielelläni asukuviasi. Inspiroit mua pukeutumisellasi hyvin usein. Tyylisi on paljon sitä mistä itse pidän..vaikka olen aika kaikki ruokainen pukeutumisen suhteen.

  Tottakai välillä herää kysymyksiä, kuten mitä teet työksesi kun saat matkustaa niin paljon? asutko helsingissä? minkä ikäinen olet? ...mutta toisaalta, mitä ihmettä teen näillä tiedoilla? ..en luultavasti mitään.

  Jatka ihmeesä samaa rataa :D

  Ja jos kiinnostaa kuka itse olen, saat parhaiten sen selville kurkistamalla omaan blogiini: http://kesaheinanelamaa.blogspot.com/. :)

  VastaaPoista
 4. Olen vasta myöhemmin löytänyt blogisi, mutta pidän siitä paljon. Sinulla on ihana tyyli, jota aina ihailen. Ymmärrän mitä tarkoitat, itse en myöskään ammattiani, asuinpaikkaa yms. paljasta suoraan omassa blogissani. Jälkikäteen vähän kaduttaa, että naama on näytetty ja ehkä liikaa kerrottu, mitä tehdään. Mutta kaikki on asioita, jonka takana seison. Kiitos kivasta blogista! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanasta blogistasi, sitä on niin kiva lukea ja se on ehdottomasti yksi suosikeistani!

  Suomessa ja pääkaupunkiseudulla etenkin on niin pienet piirit, että usein tuntuu ahdistavalta bloggailla omalla nimellä ja kuvalla. Kuten Riinakin sanoi, välillä jälkeenpäin mietityttää olisiko kannattanut postata omia kuvia, mutta toisaalta mietin, että niitä voisi omassa blogissani olla enemmänkin, ja mitä väliä jos esim. työkaverit törmäävät blogiini. :)
  Kiva kun itse usein postailet päivän asuja ym, "oikeita" kuvia on tosi kiva nähdä.

  Oikein ihanaa iltaa ja alkavaa viikonloppua (melkein ollaan jo perjantaissa!)
  x

  VastaaPoista
 6. Minäkin pidän blogistasi todella paljon, etenkin ihana tyylisi viehättää todella paljon ja asusi ovat aina täydellisiä. :) Myös muita postauksia on kiva lukea, etenkin näitä viime aikojen muutamia pidempiä. Kollaasisi ovat myös aina inspiroivia!

  Ymmärrän myös mitä tarkoitat, en itsekään halua paljastaa elämästäni liikaa blogissani vaikka lukijoita ei kovin monta olekaan.

  VastaaPoista
 7. Hei kaikki, ensinnäkin mahtavaa, että aktivoiduitte heti kirjoittamaan ja kiitos kauniista sanoistanne ja ihanista kommenteistanne! Kun itsekin bloggailette, niin tiedätte varmasti miten paljon tälläinen lämmittää mieltä - kunnon Christmas miracle! :)Olen heti niin paljon paremmalla fiiliksellä kuin pari tuntia sitten!! :) Niinpä, tehty mikä tehty, jos joku tunnistaa, niin entäs sitten?! Ei mun ole tarkoitus tietoja pimittää eikä naamaani salailla, mutta emmä tätä senkään takia kirjoita, että saisin sata kommenttia siitä, miten ihana olen...;) Jostain syystä sitä arvostellaan enemmän, jos tuo mielipiteitään esille blogissa kuin jos tylyttää vaikka työpaikka-asioita facebookissa...? Blogini tarkoitus on tuoda iloa itselleni ja jos mahdollista myös muille. Se on hassua miten ihania ihmisiä ympärillä on, mutta heihin tutustuu vasta netissä ja vain puolittain! Kiitos vielä kaikista kehuista ja palautteista, toiveita taas yritän toteuttaa parhaani mukaan! Kuten sanottu, onneksi huomenna on perjantai ja perjantaihan on tunnetusti toivoa täynnä... ;)

  VastaaPoista
 8. En ole lukenut blogiasi pitkään, joten en tiennyt että kansalaisuutta on aiemmin kysytty, päättelin vaan nimestäsi ja ei ihan suomalaisista piirteistä. En kyllä ymmärrä miksi olet heti niin puolustuskannalla, onko toisessa maassasi jotain hävettävää? Monestihan kysytään ihmisiltä alkuperästä vieraan nimen tai ulkonäön takia, ei siinä sen kummempaa.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, ei todellakaan ole, enkä ole puolustuskannalla. Kai sitä saa tehdä vastakysymyksiä jos kiinnostaa, vai mitä? Joskin voin kertoa, että kaikki eivät suhtaudu yhtä hyvin kuin minä, jos ensimmäinen kysymys koskee taustatietoja - tiedät varmaan sanonnan "maassa maan tavalla"...ja ne ihmiset jotka todella yrittää sopeutua loukkaantuvat helposti, jos ei kysytäkään harrastuksista vaan kansalaisuudesta. Valitettavasti osalta ihmisistä jää jopa työpaikat sukujuuriensa takia saamatta...Mutta takaisin siihen, mistä lähdettiin, niin ikävää, jos koit kommenttini jotenkin "hyökkäävänä", sitä se ei todellakaan ollut.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kovasti itsellesi että jaksat ilahduttaa meitä hyvinkin säännöllisillä ja vaihtelevilla postauksilla, äläkä ota paineita kirjoittamisesta ja muiden "vaatimuksista", eli postaile myös jatkossa juttuja ym. silloin kun löytyy aikaa ja motivaatiota niihin :)

  (Yleisesti ottaen vaikuttaa siltä että monet lukijat alkavat kuvittelemaan että blogien omistajien päätoiminen tehtävä on laittaa heille päivittäisiä asukuvia ja vähintään joka asuvaihdon yhteydestä sekä kuvakulmasta. Sen ymmärtää jos siitä tehdään varsinainen ura (esim. Blonde Saladin Chiara) eli saavat rahaa ja ilmaisvaatetta sekä -asustetta nimenomaan siksi jotta niitä esitellään yleisölle, joten itse olen hyvin kiitollinen jos ja kun joku viitsii niitä kuvia edes joskus esitellä, kun tietää että niihin on käytetty aikaa ja vaivaa - ilman sponsoreita)

  -L-

  VastaaPoista
 11. L, näinhän se vähän on...;) Ihanaa, kun olette niin ymmärtäväisiä ja kärsivällisiä! :) En välttämättä kieltäytyisi, jos saisin mahdollisuuden tehdä tätä työkseni, mutta koska toistaiseksi rahat tulee toista kautta, niin pakko jatkaa näin, ainakin vielä... :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos blogistasi! En vastannut silloin mitään, kun kysyit muutama postaus sitten, mikä saa lukemaan blogiasi (tms??). Ehdottomasti monipuolisuus!! Tykkään kun sulla on juttuja vähän laidasta laitaan - inspiraatiota ja ihan omia juttuja myös. Ja pidän sun tyylitajusta kovasti!! Sen lisäksi vielä vaikutat todella mukavalta ja hauskalta :)

  Itse olen sitä mieltä, että parasta paljastaa itsestään vain sen verran, kuin hyvältä tuntuu :)

  VastaaPoista
 13. Nina, voi kiitos taas! Kylläpä nyt on kehuja sadellut ainakin loppuvuodeksi asti! ;) Ja oikeassa olet tuon paljastamisen suhteen... :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...